Posta Romana Surprinde, ce Anunta Oficial ca se da GRATUIT Timp de un An de Zile

Posta Romana surprinde in totalitate romanii cu un anunt extrem de important, iata ce spune ca se da gratuit timp de un an si cum poti profita.

Posta Romana Surprinde Anunta Oficial GRATUIT Timp An Zile

Posta Romana vrea sa-i surprinda pe milioanele de romani din toata tara, care-i folosesc serviciile, sau vrea sa le foloseasca, deoarece in cadrul unui parteneriat special cu Ria Money Transfer, anunta ca se ofera cumparaturi gratuite timp de 1 an de zile oamenilor din tara.

Posta Romana ofera mai jos mai multe explicatii cu privire la ceea ce se intampla, iar asta pentru ca mecanismul de participare este unul destul de simplu, iar oricine este dornic sa profite de tot, o poate face in doar cativa pasi si merita sa aveti in vedere campania.

𝐂𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚̆ 𝐜𝐮𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐚𝐧 𝐜𝐮 𝐑𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫!

Iată cum funcționează:

Trimite sau primește bani prin RIA Money Transfer de la oricare dintre cele peste 2900 de locații din țară, dintre care 1217 în subunitățile Poștei Române.

Înscrie-te la concursul #cumpărătuRia, folosind numărul de ordin de pe chitanța transferului pe website.

Plus, cu codul WELCOMERIA, beneficiezi de 50% reducere la comisionul primei tranzacții trimise cu Ria, valabil până la 30.04.2024!

Mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de câștig, deci nu ezita să îți ajuti prietenii sau familia cu un transfer de bani.