Electrica: Masurile Oficiale, ce le INTERZICE Milioanelor de Romani din Toata Tara

Electrica anunta masurile oficiale pentru clientii din toata Romania si ce le este interzis romanilor sa faca, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Electrica Masurile Oficiale INTERZICE Milioanelor Romani Toata Tara

Electrica, cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania la ora actuala cu aproape 4 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale, a decis sa-i anunte in mod oficial pe oameni in legatura cu ceea ce le este interzis. Vorbim despre o serie de reguli pe care Electrica le impune nu doar pentru clientii sai, ci si pentru ceilalti romani care ajung in apropierea unora dintre locatiile prin care se face distributia de energie electrica in Romania acum.

Electrica spune ca este interzisa atingerea stalpilor sai de inalta tensiune, iar asta pentru ca exista un foarte mare risc de electrocutare si deces, ceva ce nu foarte multa lume intelege, desi problema in sine este una extrem de serioasa. Intrarea in statii sau posturi de transformare ale Electrica este deasemenea interzisa complet, iar asta pentru ca acolo se afla diverse tipuri de echipamente care se afla sub tensiune si pot provoca electrocutare extrem de rapid.

Electrica: Masurile Oficiale, ce le INTERZICE Milioanelor de Romani din Toata Tara

Electrica Masurile Oficiale INTERZICE Milioanelor Romani Toata Tara reguli

Electrica interzice deasemenea inlocuirea sigurantelor electrice in posturile de transformare, cutiile de distributie, nisele sau firele de la case sau blocuri de locuinte, aici existand aceeasi problema extrem de serioasa e electrocutarii. Infiintarea de plantatii sau vegetatie forestiera in apropierea echipamentelor pe care Electrica le foloseste pentru distributia de energie electrica este deasemenea interzisa, iar compania intervine oricand apar probleme din aceste motive.

Electrica stie foarte bine ca exista multi romani care nu respecta toate aceste interdictii, dar cu toate acestea, este important sa fie aduse in atentia romanilor, pentru ca ei sa stie foarte bune cum trebuie sa se comporte. In multe cazuri, cei de la Electrica sunt obligati sa apeleze la interventia politiei pentru a-i ajuta pe romani sa inteleaga ca nu este bine sa se apropie de echipamentele sale, sau sa puna in pericol distributia de energie oriunde in tara.

Electrica are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la felul in care ar trebui sa trateze romanii aceste situatii, asa ca e important sa va uitati si acolo pentru a vedea toate detaliile care ne sunt aduse in imediata atentie.