Comisia Europeana: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT privind Centralele de Apartament

Comisia Europeana transmite un important anunt oficial de ultim moment cu privire la centralele de apartament, iata ce spun oficialii de la Bruxelles.

Comisia Europeana Anuntul Oficial ULTIM MOMENT Centralele Apartament

Comisia Europeana aduce in atentia a milioane de romani din toata tara, un anunt oficial de ultim moment cu privire la centralele de apartament, iar asta pentru ca oamenilor li se vorbeste despre faptul ca acestea nu vor fi interzise, asa cum se speculeaza de ceva vreme, ele continuand sa fie permise.

Comisia Europeana explica mai jos ce inseamna acest lucru, dar si de ce romanii nu ar trebui sa se teama in legatura cu posibilitatea de a nu mai avea centrale de apartament in case, pentru ca de la Bruxelles nu se ia vreo decizie de renuntare la ele, totul fiind o dezinformare.


DEZINFORMARE: „Uniunea Europeană interzice centralele de apartament”

ADEVĂR: Uniunea Europeană NU interzice cazanele/sistemele de încălzire (de exemplu centrale, boilere, încălzitoare, etc.) pe bază de combustibili fosili.
UE ia masuri de reducere a emisiilor de carbon ale clădirilor, ceea ce se traduce în facturi mai mici pentru consumatori și o calitate a vieții îmbunătățită.

Concret, Directiva privind performanța energetică a clădirilor convenită de Parlamentul European și statele membre ale UE prevede eliminarea treptată până în 2040 a cazanelor/sistemelor de încălzire alimentate cu combustibili fosili. Prin urmare, nu se interzic sistemele de încălzire pe gaz din clădirile existente.