ATENTIONARE ANM Oficiala NOWCASTING de ULTIM MOMENT cu un Cod Meteorologic pe 5 Aprilie 2024 in Romania

Atentionare ANM oficiala nowcasting de ultim moment cu un cod meteorologic pe 5 aprilie 2024 in Romania, avem pentru a ni se aduce in atentie fenomenele meteo severe.

ATENTIONARE ANM Oficiala NOWCASTING ULTIM MOMENT Cod Meteorologic 5 Aprilie 2024 Romania

Atentionare ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, oficial nowcasting de ultim moment cu un cod meteorologic pe 5 aprilie 2024 in Romania, avem emis pentru a ni se aduce in imediata atentie fenomenele meteo de vreme severa care vor afecta tara in cursul urmatoarelor ore.

ANM explica mai jos faptul ca, acest cod galben meteorologic va duce la reducerea vizibilitatii pana la sub 50 de metri in cursul urmatoarelor ore in toate zonele vizate de catre el, astfel ca ni se recomanda prudenta mare in toate deplasarile pe care le vom face.

COD GALBEN!

Data emiterii : 05-04-2024 ora 7.

Valabil de la : 05-04-2024 ora 7:25.

In zona : Zona depresionară a județului Harghita , respectiv zona localităților: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.