ANM: Avertizarea Oficiala NOWCASTING de ULTIM MOMENT cu un Cod Meteorologic in Romania pe 6 Aprilie 2024

ANM a emis avertizarea oficiala nowcasting de ultim moment cu un cod meteorologic in Romania pe 6 aprilie 2024, aducand in atentie fenomene severe.

ANM Avertizarea Oficiala NOWCASTING ULTIM MOMENT Cod Meteorologic Romania 6 Aprilie 2024

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis avertizarea oficiala nowcasting de ultim moment cu un cod meteorologic in Romania pe 6 aprilie 2024, prin care ne anunta in legatura cu fenomenele de vreme severa imediata, despre care trebuie sa stim chiar acum.

ANM explica mai jos ca in toate regiunile de mai jos, romanii vor fi vizati de ceata, care va reduce vizibilitatea pana la chiar si sub 50 de metri, astfel ca orice fel de deplasari trebuie sa fie abordate cu foarte mare atentie de catre romanii care se deplaseaza prin tara acum.

COD GALBEN!

Data emiterii : 06-04-2024 ora 7.

Valabil de la : 06-04-2024 ora 7:15.

In zona : Județul Braşov: Făgăraș, Recea, Mândra, Voila, Șercaia, Viștea, Ucea, Părău, Beclean, Drăguș;

Zona depresionară a județului Harghita , respectiv zona localităților: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.