Telekom: Anuntul Oficial Important de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Romania, ce Li se da!

Telekom a facut un anunt oficial foarte important, de ultim moment, care vizeaza clientii din toata Romania, iata ce se da gratuit pentru noi acum.

Telekom Anuntul Oficial Important ULTIM MOMENT Vizand Clientii Romania da

Telekom, al patrulea cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a emis un anunt oficial important de ultim moment, de care sunt vizatia cum clientii sai din toata Romania, dupa cum puteti vedea. In imediata atentie a clientilor Telekom din toata Romania este adusa o actiune pe care compania o pune in aplicare pentru a-i rasplati pe cei care ii folosesc serviciile, dar acceseaza deasemenea aplicatia MyAccount pentru a isi administra serviciile.

Telekom a publicat pe website-ul sau o serie de informatii cu privire la ceea ce le este oferit romanilor care folosesc serviciile sale, o varietate de premii de top fiind oferite in mod gratuit de catre companie pentru oamenii care profita. Telekom spune ca ofera constant telefoane iPhone 14 si Samsung GALAXY S23 gratuit celor care folosesc aplicatia MyAccount, dar si boxe Xiaomi Smart Speaker IR Control, smartwatch-uri HUAWEI WATCH FIT SE Stia-B39, sau casti wireless T-Buds.

Telekom: Anuntul Oficial Important de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Romania, ce Li se da!

Telekom nu se opreste totusi doar la atat, iar asta pentru ca inclusiv vouchere de cumparaturi de pana la 500 de LEI pentru eMAG, Kaufland, H&M, Carturesti sau Carrefour sunt deasemenea oferite gratuit de catre companie. Daca va place VOYO, atunci Telekom ne ofera inclusiv gratuitate timp de o luna la platforma de streaming video la cerere pe care cei de la PRO TV o au, astfel ca merita sa avem in atentie toate ofertele speciale care sunt disponibile.

Telekom stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de premii de acest gen, doar pentru utilizarea aplicatiei MyAccount si efectuarea de diverse actiuni in cadrul acesteia, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la campanie. Dupa cum prea bine stiti deja, aceasta campanie speciala a celor de la Telekom este in derulare de ceva vreme, ea fiind importanta pentru un numar mare de clienti, iar asta deoarece vorbim si despre premii pe masura asteptarilor.

Telekom ofera aplicatia MyAccount pentru clientii din toata Romania prin intermediul App Store si Google Play Store, deci oricine care are un iPhone sau un Android, o poate instala chiar acum.