BRD Romania: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT, Clientii Romani Vizati de un Mesaj Important

BRD Romania a emis o instiintare oficiala de ultim moment, foarte importanta pentru clientii din toata Romania, iata ce mesaj are pentru noi acum.

BRD Romania Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT Clientii Romani Vizati Mesaj Important

BRD Romania a decis sa transmita o instiintare oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, marea institutie financiara din tara noastra vorbind despre ceea ce trebuie sa stie toti cei care beneficiaza de serviciile sale. Dupa cum puteti vedea in mesajul important de mai jos, publicat de catre cei de la BRD Romania, in atentia noastra este adusa aplicatia YOU BRD, care este gandita pentru a ne facilita administrarea usoara a banilor de pe telefoane.

BRD Romania a creat aplicatia YOU BRD pentru a le permite tuturor clientilor cu iPhone si Android sa aiba acces foarte facil la administrarea oricaror sume de bani din conturi, separat de informatii cu privire la sumele disponibile. Dupa cum explica si banca, aplicatia YOU BRD ne ofera posibilitatea de a face rapid tranzactii catre alti clienti ai bancii, sau ai altor banci din tara, BRD Romania facand parte si din sistemul de transferuri instant, existent in Romania.

BRD Romania: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT, Clientii Romani Vizati de un Mesaj Important

BRD Romania spune ca prin intermediul aplicatiei YOU BRD putem deasemenea sa platim orice fel de facturi care sunt emise pentru noi, sau chiar sa actualizam inclusiv datele personale, fara a mai merge intr-o sucursala. Mai mult decat atat, BRD Romania ne ofera posibilitatea de a aplica online pentru credite pe care sa ni le ofere banca, sau sa facem depozite ori conturi de economii, fara a merge la banca pentru acest lucru, totul de pe telefon.

BRD Romania le recomanda tuturor clientilor sa incerce aplicatia YOU BRD in momentul de fata, iar asta pentru ca ea ii poate ajuta intr-o buna masura sa renunte la mergul la una dintre agentiile sale pentru a face o varietate de actiuni. Avand in vedere numarul foarte mare de clienti pe care BRD Romania ii are, un serviciu de acest gen poate fi extrem de util pentru a reduce intr-o buna masura aglomeratia din agentiile bancii, totul putand fi facut de pe telefon.

BRD Romania distribuie aplicatia YOU BRD prin intermediul App Store si Google Play Store, iar daca sunteti interesati sa o folositi, este recomandat sa nu o instalati de altundeva decat din aceste magazine de aplicatii.