BANCA Transilvania: Masura Oficiala de ULTIM MOMENT Exclusiv Astazi pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania transmite o masura oficiala de ultim moment, pe care o aplica in mod exclusiv astazi in Romania, iata ce transmite pentru clienti.

BANCA Transilvania Masura Oficiala ULTIM MOMENT Exclusiv Astazi Clientii Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare institutie financiara din Romania si din Europa de Est la ora actuala, a decis sa-i anunte pe clientii din Romania in legatura cu o masura oficiala de ultim moment, luata exclusiv astazi in tara. Dupa cum spune BANCA Transilvania inclusiv in mesajul de mai jos, vorbim despre o decizie care vizeaza convingerea romanilor sa fie mai activi si sa faca mai multa miscare, o initiativa pe care am mai vazut-o de la banca in lunile trecute.

BANCA Transilvania le ofera clientilor care folosesc BT Pay, posibilitatea de a castiga un premiu special in aceasta perioada, daca decid sa faca miscare si sa isi inregistreze activitatea in cadrul aplicatiilor Google Fit sau Apple Health. Sincronizand datele acestora cu aplicatia BT Pay a BANCA Transilvania, clientii din Romania sunt in mod automat inscrisi in cadrul unei campanii speciale derulata exlcusiv azi.

BANCA Transilvania: Masura Oficiala de ULTIM MOMENT Exclusiv Astazi pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania explica faptul ca oricare dintre clientii care fac un minim de 7.000 de pasi si permit sincronizarea datelor cu BT Pay, vor avea sansa de a castiga un rucsac pentru calatorii, insa exclusiv daca se intampla asta azi. Pentru ca astazi este sarbatorita Ziua Mondiala a Sanatatii, cei de la BANCA Transilvania incearca sa ii convinga pe romani sa fie mai activi, astfel ca ofera si un premiu interesant pentru cei care aleg sa profite de campania de azi.

BANCA Transilvania nu spune exact ce fel de rucsac le ofera clientilor din Romania pentru aceasta campanie speciala, astfel ca nu stim acest lucru, dar este important de stiu totusi faptul ca totul se deruleaza exclusiv azi in Romania. Daca nu participati astazi la campania pe care BANCA Transilvania o deruleaza in momentul de fata, atunci maine nu o veti mai putea face, astfel ca e important sa fiti atenti la ceea ce se intampla si sa profitati chiar acum.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la campaniile de acest gen derulate in Romania, asa ca daca sunteti interesati sa participati azi, sau in viitor, e bine sa va uitati cu atentie la ele.