Austria: Karl Nehammer Provoaca Probleme si o Situatie PARADOXALA Refuzand Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Austria prin Karl Nehammer provoaca probleme si o situatie paradoxala, refuzand finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, iata ce se intampla.

Austria Karl Nehammer Provoaca Probleme Situatie PARADOXALA Refuzand Finalizarea Aderarii Romaniei Schengen

Austria si Karl Nehammer provoaca probleme si o situatie paradoxala cu blocarea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca vorbim despre dificultatile foarte mari care exista in ceea ce priveste transportul intre tara noastra, Bulgaria, dar si alte tari din Spatiul Schengen, din cauza controalelor care inca sunt impuse in anumite conditii.

Austria a refuzat sa ne permita sa aderam complet la Schengen, fara controale la granitele terestre, iar cand vine vorba despre traficul maritim, desi teoretic Romania este in Schengen pe cale maritima, situatia e complicata, pentru ca unele ambarcatiuni sunt in continuare verificate cand intra in Romania, sau chiar doar pe Dunare, desi vin din Schengen.

Austria a lasat foarte complicata si situatia dintre Romania si Bulgaria, refuzul lui Karl Nehammer de a permite finalizarea aderarii Romaniei la Schengen blocand libera circulatie terestra dintre tari, desi ambele se afla in Schengen, situatia fiind una paradoxala, in special cand vine vorba despre traficul maritim, iar totul din cauza austriecilor.

“Blocajele și cozile de frontieră continuă la punctele de trecere a frontierei Dunării deoarece, deși România și Bulgaria au aderat la spațiul Schengen pentru frontierele aeriene și maritime, majoritatea punctelor de trecere a frontierei de pe Dunăre sunt în continuare considerate frontiere terestre și fac obiectul controalelor la frontieră.

Verificările vor fi aceleași și în celelalte puncte de frontieră de pe Dunăre, inclusiv între România și Bulgaria. Navele de pasageri care se îndreaptă spre portul Constanța din țările Schengen de pe Dunăre vor fi controlate, chiar dacă circulă și pe Marea Neagră pentru a ajunge la terminalul de pasageri din portul Constanța. Când o navă de pasageri intră pe Dunăre, aceasta este verificată de polițiștii de frontieră.”