ING Bank: Masurile Formale de ULTIM MOMENT Luate si Anuntate Clientilor din Romania

ING Bank anunta masurile formale de ultim moment luate si anuntate clientilor din toata Romania, iata ce spune banca pentru toti oamenii din tara.

ING Bank Masurile Formale ULTIM MOMENT Luate Anuntate Clientilor Romania

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, a anuntat masurile formale de ultim moment, care au fost luate si anuntate clientilor din Romania, iar asta pentru ca in atentia oamenilor sunt aduse deciziile sale. Vorbim despre faptul ca ING Bank a hotarat sa-si actualizeze aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android, noua versiune a acesteia fiind disponibila acum cu o serie de noutati foarte interesante pentru clientii sai.

ING Bank explica in cadrul listei de schimbari pentru actualizare, faptul ca a implementat o serie de modificari interne pentru aplicatia sa, inainte de a face modificari mai importante, care vor fi disponibile in viitor pentru toata lumea. Nu vorbim despre ceva notabil, care sa fie vizibil in momentul de fata in aplicatia celor de la ING Bank, dar sunt facute pregatirile pentru includerea unor modificari substantiale pentru noi undeva in viitorul nu foarte indepartat.

ING Bank: Masurile Formale de ULTIM MOMENT Luate si Anuntate Clientilor din Romania

ING Bank spune ca lucreaza la o serie de schimbari de substanta pentru aplicatia prin care multi clienti isi administreaza banii pe care-i au in conturi, insa ca de obicei, banca tine secrete modificarile pe care le are pregatite pentru noi. Avand in vedere ca ING Bank face, de obicei, schimbari bune pentru noi prin actualizarile pe care le lanseaza pentru aplicatiile sale, este de asteptat sa nu vedem ceva diferit cu noutatile la care lucreaza pentru aplicatie.

ING Bank ofera prin intermediul aplicatiilor Home’Bank pentru iPhone si Android, posibilitatea de a gestiona orice fel de sume de bani pe care le avem in conturile noastre bancare, totul putand fi controlat direct de pe telefoane. Totul este foarte simplu de utilizat, iar actualizarile ING Bank vin, de obicei, cu schimbari despre care toata lumea ar trebui sa stie, asa ca ramane doar sa vedem ce va fi anuntat oficial de catre banca impreuna cu actualizarile urmatoare.

ING Bank ofera posibilitatea de a instala aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, fiind recomandat cu tarie sa nu o instalam de altundeva decat din aceste magazine de aplicatii.