Posta Romana: Avertizarea Oficiala de ULTIM MOMENT Emisa pentru Milioane de Romani

Posta Romana trage un semnal de alarma si avertizeaza milioane de romani din intreaga tara, iata ce ne este adus in imediata atentie chiar acum.

Posta Romana Avertizarea Oficiala ULTIM MOMENT Emisa Milioane Romani

Posta Romana trage un foarte serios semnal de alarma cu o avertizare oficiala de ultim moment emisa pentru milioane dintre romani, iar asta pentru ca aduce in imediata noastra atentie o noua campanie de tip phishing, care se foloseste de imaginea sa pentru a-i pacali pe romani.

Posta Romana vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa stie romanii cu privire la situatia actuala legata de atacurile de tip phishing, iar asta pentru ca din cauza lor putem ramane extrem de usor fara bani fara sa ne dam seama, deci trebuie sa fim foarte vigilenti la ceea ce se intampla.

Posta Romana trage un semnal de alarma pentru romani

𝗔𝗧𝗘𝗡𝗧̗𝗜𝗘❗ 𝗦𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗲𝘁̗𝗲𝘀𝗰 𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗵𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶̂𝗻 𝗻𝘂𝗺𝗲𝗹𝗲 𝗣𝗼𝘀̦𝘁𝗲𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗲!

Mulți dintre voi ați primit deja mesaje prin care sunteți înștiințați că aveți un colet care nu poate fi livrat, fiind îndemnați să dați click pe un link.

Aceste mesaje 𝗡𝗨 sunt trimise de Poșta Română!

Poșta Română operează exclusiv cu site-ul său oficial și cu pagina de Facebook.

Orice altă variantă de nume de website care ar putea părea oficial şi real, nu aparține Companiei noastre şi nu trebuie accesat.

Dacă ați primit un astfel de mesaj, vă rugăm să:

  • 𝗡𝗨 deschideți acel mesaj și să îl marcați ca spam;
  • 𝗡𝗨 accesați link-ul!

Rețineți!

Compania Națională Poșta Română comunică doar prin intermediul adreselor oficiale de e-mail.

Poșta Română 𝗡𝗨 solicită clienţilor să furnizeze date cu caracter personal, informaţii bancare confidenţiale referitoare la conturile personale, numere de card sau coduri PIN şi nici efectuarea de plăţi online ale unor taxe vamale.

Fiți vigilenți cu banii și cu datele dumneavoastră personale!