Actualizarea Windows 11 cu SCHIMBARI Oficiale ale Microsoft pentru Milioane de Utilizatori

Windows 11 are o noua actualizare oficiala cu schimbari oficiale importante oferite de catre Microsoft pentru milioane de utilizatori din toata lumea.

Actualizarea Windows 11 SCHIMBARI Oficiale Microsoft Milioane Utilizatori

Windows 11 Moment 5 este acum disponibil pentru toți utilizatorii. Microsoft a lansat actualizarea KB5036893 ca parte a programului său de actualizări lunare, aducând funcțiile noi ale Moment 5 tuturor utilizatorilor, nu doar celor din programul Windows Insiders.

Actualizarea Windows 11 aduce îmbunătățiri la Snap Layouts și Copilot, KB5036893 incluzând de asemenea modificări ale widget-urilor și integrând funcții AI în Photos și Clipchamp. În plus, sunt rezolvate o serie mare de probleme de securitate.

Windows 11 are funcțiile Moment 5 acum accesibile tuturor si creează un teren de joc egal pentru utilizatorii de Windows 11, eliminând necesitatea de a efectua pași complicati pentru a avea acces la ele. În plus, Microsoft a abordat o serie de vulnerabilități zero-day cu această actualizare. Astfel, Windows 11 devine mai sigur și mai adaptabil la nevoile utilizatorilor săi, reflectând angajamentul Microsoft de a îmbunătăți constant experiența utilizatorilor Windows 11.

Actualizarea Windows 11 cu SCHIMBARI Oficiale ale Microsoft pentru Milioane de Utilizatori

Această actualizare subliniază importanța continuării inovațiilor în Windows 11 și adaptarea acestuia la cele mai recente tehnologii. Cu adăugarea de funcții AI în aplicații precum Photos și Clipchamp, Windows 11 își mărește capacitatea de a oferi o experiență personalizată și intuitivă utilizatorilor săi. În plus, îmbunătățirile aduse la Snap Layouts și Copilot în Windows 11 Moment 5 arată că Microsoft pune un accent deosebit pe productivitate și eficiență.

Windows 11 are in aceasta noua actualizare oferite si urmatoarele schimbari de interes:

  • Nou! Această actualizare afectează Windows Hello for Business. Administratorii IT pot folosi acum gestionarea dispozitivelor mobile (MDM) pentru a dezactiva solicitarea care apare atunci când utilizatorii se conectează la o mașină conectată la Entra. Pentru a face acest lucru, pot activa setarea de politică „DisablePostLogonProvisioning”. După ce un utilizator se conectează, furnizarea este dezactivată pentru dispozitivele Windows 10 și Windows 11.
  • Nou! Această actualizare îmbunătățește gazda sesiunii Desktop la distanță. Acum puteți configura politica de „redirecționare clipboard” pentru a funcționa într-o singură direcție de la computerul local la computerul de la distanță. De asemenea, puteți inversa această ordine.
  • Nou! Această actualizare adaugă evidențierea căutării în caseta de căutare din bara de activități pentru Spațiul Economic European. Pentru a afla mai multe, consultați Furnizori de căutare Windows. (Notă Este posibil ca această funcție să nu fie disponibilă pentru toți utilizatorii, deoarece va fi lansată treptat.)
  • Această actualizare acceptă modificările orei de vară (DST) în Groenlanda. Pentru a afla mai multe, consultați actualizarea fusului orar din Groenlanda 2023 acum disponibilă.
  • Această actualizare acceptă modificările de ora de ora din Kazahstan. Pentru a afla mai multe, consultați îndrumările intermediare pentru modificările fusului orar din Kazahstan în 2024.
  • Această actualizare acceptă modificările orasului de vară în Samoa. Pentru a afla mai multe, consultați îndrumările intermediare pentru modificările DST din Samoa 2021.
  • Această actualizare acceptă modificările orei de vară (DST) în Palestina. Pentru a afla mai multe, consultați orientările intermediare pentru modificările orasului de vară anunțate de Autoritatea Palestiniană pentru 2024, 2025.
  • Această actualizare afectează aplicațiile MSIX. Ajută interfața lor de utilizare să se localizeze corect pentru toate limbile atunci când actualizați sistemul de operare.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează componenta COM+. Unele aplicații care depind de el nu mai răspund.
  • Această actualizare abordează o problemă care împiedică unele aplicații și funcții să fie disponibile. Acest lucru se întâmplă după ce faceți upgrade la Windows 11.
  • Această actualizare abordează o problemă de blocaj în CloudAP. Apare atunci când diferiți utilizatori se conectează și se deconectează în același timp pe mașinile virtuale.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează o resursă de rețea. Nu îl puteți accesa dintr-o sesiune Desktop la distanță. Acest lucru se întâmplă când activați caracteristica Remote Credential Guard și clientul este Windows 11, versiunea 22H2 sau o versiune ulterioară.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează Containerele pe care le creați sau le implementați. Starea lor nu progresează dincolo de „ContainerCreating”.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează serviciul de timp. Îl puteți configura folosind managementul dispozitivelor mobile (MDM) sau un obiect de politică de grup (GPO). Dar aplicația Setări Windows nu se potrivește cu ceea ce ați configurat.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează anumite unități de procesare neuronală (NPU). Nu se afișează în Task Manager.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează tastatura tactilă și fereastra candidată pentru editorii de metode de introducere japoneze și chineze (IME). Nu apar după ce ieși din Modern Standby. Pentru a afla mai multe, consultați Microsoft Japanese IME și Ce este Modern Standby.
  • Această actualizare abordează o problemă care apare atunci când utilizați LoadImage() pentru a încărca un bitmap de sus în jos. Dacă bitmap-ul are o înălțime negativă, imaginea nu se încarcă și funcția returnează NULL.
  • Această actualizare actualizează profilurile COSA pentru unii operatori de telefonie mobilă.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează Notepad. Nu se poate imprima pe anumite imprimante IPP (Internet Printing Protocol) atunci când utilizați o aplicație de asistență pentru imprimare.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează Windows Defender Application Control (WDAC). Previne o eroare de oprire care apare atunci când aplicați mai mult de 32 de politici.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează modul existent de aplicare a colectării regulilor AppLocker. Nu este suprascris atunci când regulile fuzionează cu o colecție care nu are reguli. Acest lucru se întâmplă atunci când modul de aplicare este setat la „Neconfigurat”.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează serviciul Politica de grup. Eșuează după ce utilizați LGPO.exe pentru a aplica o politică de audit în sistem.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează Secure Launch. Nu ruleaza pe unele procesoare.
  • Această actualizare abordează o problemă de fiabilitate. Afectează un produs Virtual Remote App atunci când utilizați un shell personalizat pentru a-l deschide.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează unele căști wireless. Conexiunile Bluetooth nu sunt stabile. Acest lucru se întâmplă pe dispozitivele care au firmware din aprilie 2023 și mai târziu.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează Transport Layer Security (TLS), versiunea 1.3. Determină eșecul Azure App Services. Acest lucru se întâmplă atunci când serverul web încearcă să se conecteze la un server LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) terță parte.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează dsamain.exe. Când Knowledge Consistency Checker (KCC) execută evaluări, nu mai răspunde.
  • Această actualizare abordează o problemă care afectează modulul PowerShell Microsoft Message Queue (MSMQ). Nu se incarca.