DIGI RCS & RDS: Ce da GRATUIT Oficial Timp de o Luna de Zile pentru Clientii din Romania

DIGI RCS & RDS anunta oficial ce da gratuit clientilor din Romania timp de o luna de zile, iata ce trebuie sa stie romanii chiar in acest moment.

DIGI RCS & RDS GRATUIT Oficial Timp Luna Zile Clientii Romania

DIGI RCS & RDS are vesti extrem de bune pentru clientii din toata Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din tara noastra, anuntand in mod oficial ceea ce da gratuit timp de o luna de zile celor care sunt interesati. Dupa cum prea bine stiti deja, DIGI RCS & RDS ofera de ceva vreme posibilitatea de a vizualiza continut in format 4K prin intermediul canalului de televiziune DIGI 4K, iar acum ne permite iar sa testam canalul gratuit pe televizoarele noastre.

DIGI RCS & RDS explica mai jos faptul ca, daca suntem interesati, putem sa accesam canalul DIGI 4K in mod gratuit pe televizoarele pe care avem abonamente DIGI TV digital active, iar asta pentru ca vrea sa ne convinga sa-l testam. In trecut cei de la DIGI RCS & RDS au mai oferit posibilitatea de a mai accesa in mod gratuit DIGI 4K, iar acum vorbim despre o masura similara, pentru ca, in esenta, vo mputea face fix acelasi lucru in acest moment.

DIGI RCS & RDS: Ce da GRATUIT Oficial Timp de o Luna de Zile pentru Clientii din Romania

DIGI RCS & RDS are in mod obisnuit blocat accesul la DIGI 4K, insa daca suntem dornici sa vedem continutul din platforma in mod gratuit timp de o luna, trebuie doar sa activam extraoptiunea 4K direct din contul nostru de clienti. Procedura in sine este una foarte simpla, iar dupa ce o facem, DIGI RCS & RDS ne va lasa sa vizualizam toate transmisiunile DIGI 4K in orice moment, dar numai daca avem si un televizor care este calabil sa afiseze continutul.

DIGI RCS & RDS a spus in repetate randuri pe website-ul sau ca, pentru a vedea continutul DIGI 4K, trebuie sa avem disponibil un televizor care este capabil sa redea continut 4K, pentru ca in lipsa unei asemenea functii, nu vom putea vedea nimic. Foarte multi dintre clientii din Romania se confrunta cu probleme de acest gen in momentul in care vor sa vada DIGI 4K prin DIGI RCS & RDS, iar asta pentru ca multi nu stiu ce fel de functii ofera televizoarele.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la modul in care clientii din Romania pot sa se bucure de acces la platforma DIGI 4K, iar daca sunteti interesati, e bine sa le aflati.