Austria: Informari Oficiale de ULTIM MOMENT de la Gerhard Karner despre Aderarea Romaniei la Schengen

Austria transmite o serie de informari oficiale de ultim moment prin Gerhard Karner, ce spune despre finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Austria Informari Oficiale ULTIM MOMENT Gerhard Karner Aderarea Romaniei Schengen

Austria transmite o serie de informari oficiale de ultim moment prin Gerhard Karner, ministrul sau de interne, cu privire la aderarea Romaniei la Schengen, iar asta deoarece in cursul acestei zile a fost votat pactul european privind migratia si azilul, indeplinindu-se una dintre principalele cerinte ale lui Karl Nehammer pentru ridicarea controalelor terestre pentru tara noastra.

Austria este multumita de adoptarea acestui nou pact, iar Gerhard Karner si-a facut cunoscuta satisfactia prin intermediul unor declaratii facute in urma sustinerii acestui vot, el afirmand ca tara sa are acum mai multe parghii pentru a face fata problemelor generate de migratie, deci ar trebui sa permita si finalizarea aderarii Romaniei la Schengen in 2024.

Austria nu prea mai are acum ce sa reclame, cand vine vorba despre permiterea finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca se indeplinesc conditiile care i-au tot fost impuse tarii noastre, iar Gerhard Karner ar trebui sa faciliteze indeplinirea procesului pe care il asteapta romanii de atat de multa vreme deja, chiar daca pana acum in zadar.

“Aprobarea de astăzi de către Parlamentul European a Pactului privind azilul și migrația este un pas absolut necesar. Aceasta înseamnă că protecția frontierelor externe poate fi consolidată și presiunea asupra Europei și, prin urmare, și asupra Austriei poate fi redusă prin proceduri rapide de azil la frontierele externe.

Acestea au fost și sunt cerințele clare ale Austriei, cu scopul de a ușura semnificativ povara țării noastre. Cele mai importante puncte pentru Austria sunt verificarea obligatorie și procedurile obligatorii de azil la frontierele externe. De asemenea, posibilitatea de a desfășura proceduri în țări terțe sigure și cooperarea mai puternică planificată cu acestea. afirma ministrul austriac, Gerhard Karner.”