SUA ii Interzice Ucrainei sa Atace Anumite Tinte de pe Teritoriul Rusiei

SUA ii interzice Ucrainei sa atace anumite tinte de pe teritoriul Rusiei, iata ce afirma guvernul de la Washington si ce limitari serioase impune.

SUA Interzice Ucrainei Atace Anumite Tinte Teritoriul Rusiei

SUA ii interzice Ucrainei sa atace anumite tinte strategice de pe teritoriul Rusiei, ministrul apararii, Lloyd Austin, facand aceasta afirmatie in cadrul unei comisii senatoriale, spunand ca ucrainienii ar trebui sa se concentreze pe tinte militare implicate in razboi, nu pe rafinarii de petrol de pe teritoriul rusesc.

Afirmatiile vin dupa ce Ucraina a atacat rafinarii de petrol din Rusia, insa SUA crede ca acest lucru poate afecta substantial preturile petrolului la nivel global, deci Ucrainei i se cere sa nu-si depaseasca prea mult conditia pentru a nu afecta prea mult viata restului planetei.

“Armata ucraineană ar trebui să se concentreze pe lovirea țintelor rusești care pot influența direct lupta actuală, mai degrabă decât să atace rafinăriile de petrol de pe teritoriul inamic.

Aceste atacuri ar putea avea un efect secundar în ceea ce privește situația energetică globală. Ucraina este mai bine servită în urmărirea țintelor tactice și operaționale care pot influența direct lupta actuală.

Îndemn Congresul să aprobe un ajutor militar suplimentar pentru Ucraina și subliniez că un astfel de ajutor ar contribui, de asemenea, la creșterea producției de apărare în Statele Unite, deoarece acești bani ar ajuta industria de apărare.”