Survivor Romania: Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT ale PRO TV care au Surprins Fanii

Survivor Romania are o serie de dezvaluiri oficiale de ultim moment anuntate de catre PRO TV, iar asta pentru ca ne sunt dezvaluite secretele concurentilor.

Survivor Romania Dezvaluirile Oficiale ULTIM MOMENT PRO TV Surprins Fanii

Survivor Romania inca este destul de departe de final, insa noile dezvaluiri oficiale de ultim moment facute de catre PRO TV cu privire la disensiunile dintre concurenti, ne arata cat de mari sunt diferentle de opinie dintre ei, dar si cine vrea sa castige competitia prin orice fel de mijloace, in detrimentul aliatilor teoretici.

Survivor Romania ne arata ca Andrei Ciobani este o sursa de disensiuni in cadrul competitiei, iar asta pentru ca el a generat o serie de discutii care au pus spiritele pe jar, insa separat de el Zanni intentioneaza sa creeze si mai multe disensiuni cu dezvaluirea unor secrete catre Iancu Sterp in emisiunea de diseara.

Prietenia dintre Iancu Sterp si Andrei Ciobani este una dintre cele care s-ar putea rupe in urmatoarele zile, iar asta pentru ca Zanni pare foarte hotarat sa dezvaluie de ce legatura dintre cei doi de la Survivor nu e tocmai reala si ar trebui sa fie privita mult mai circumspect de catre primul, daca vrea sa castige competitia.

Survivor mai are destule provocari pana la final, iar dupa cum se prezinta lucrurile, este extrem de posibil sa mai vedem foarte multe dispute intre concurenti, mai ales ca pe masura ce se apropie finalul, va exista si o dorinta mult mai mare de victorie in randul lor, iar ea ii va convinge sa faca orice pentru a castiga.

Ce se va întâmpla mâine, la Survivor All Stars. Spiritele se încing din cauza lui Andrei Ciobanu. Zanni se va ține de cuvânt și îl va expune în fața lui Iancu Sterp. Zanni vrea să îi deschidă ochii lui Iancu Sterp în ceea ce privește prietenia cu Andrei Ciobanu. Faimosul îi va spune că Andrei Ciobanu a recunoscut că profită de prietenia lor: „E câinele lui Iancu”.