Formula 1: Declaratii Oficiale de ULTIM MOMENT de la Lewis Hamilton, Rana ADANCA pentru Pilotul Mercedes

Formula 1 este in centrul unor declaratii oficiale de ultim moment de la Lewis Hamilton, iata ce rana adanca inca a ramas pentru pilotul Mercedes.

Formula 1 Declaratii Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Rana ADANCA Pilotul Mercedes

Formula 1 este viata lui Lewis Hamilton pilotul britanic afirmand acest lucru in repetate randuri, dar cu toate acestea, actualul lider al echipei de piloti ai Mercedes a ramas cu o rana foarte adanca in urma cursei de la Abu Dhabi, in care a pierdut ultima sa sansa, de pana acum, de a deveni campion mondial, in fata lui Max Verstappen, dupa o decizie controversata.

Formula 1 nu a fost prea buna cu Lewis Hamilton dupa acel episod, pilotul Mercedes nereusind sa se mai apropie de castigarea vreunui titlu, Max Verstappen reusind sa-l invinga cursa, dupa cursa, cu vina aruncata pe masinile pe care cei de la Mercedes i le-au oferit lui Hamilton, el afirmand ca ele nu au fost suficient de bune.

Formula 1 va continua in sezonul urmatori cu Lewis Hamilton trecand la echipa Ferrari, dar esecul din Abu Dhabi va ramane o rana foarte adanca si inca foarte deschisa, pentru pilotul Mercedes, astfel ca ramane de vazut cat va dura pana cand el va reusi sa treaca peste acest moment, despre care inca mai considera ca a fost judecat gresit.

“Am fost jefuit? Evident. Adică, știi povestea. Dar cred că ceea ce era cu adevărat frumos la acea vreme și ceea ce îmi amintesc din el, este că tatăl meu era cu mine. Și am trecut prin aceste enorme montagne russe ale vieții împreună.

În ziua în care m-a durut cel mai mult, el a fost acolo, iar felul în care m-a crescut a fost să mă ridic mereu, să-mi țin capul sus. Și, evident, m-am dus să-l felicit pe Max, fără să-mi dau seama de impactul pe care îl va avea. Este momentul definitoriu al vieții mele.”