Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank anunta o decizie oficiala importanta cu masuri de ultim moment pentru clientii din Romania, iata ce dezvaluie in mod formal.

Raiffeisen Bank Decizia Oficiala Masuri ULTIM MOMENT Clientii Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante banci austriece care activeaza in Romania la ora actuala si are un numar mare de clienti care depind de serviciile sale, a decis sa vorbeasca despre masurile oficiale pentru romani. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a obtine gratuit abonamente pentru Neversea, unul dintre cele mai importante festivaluri care se desfasoara in Romania.

Raiffeisen Bank detaliaza mai jos ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de ocazia de a obtine unul dintre aceste abonamente, cei care au carduri Mastercard avand sansa de a participa la campanie. Raiffeisen Bank transmite faptul ca daca facem tranzactii folosind cardurile Mastercard, atunci fiecare 10 tranzactii ne aduc sansa de a castiga una dintre invitatiile la Neversea, pe care banca le ofera cu procesatorul de plati.

Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank spune ca are 15 invitatii duble pentru clientii din Romania care sunt dornici sa ajunga la Neversea, astfel ca exista destule sanse de castig, mai ales ca nu sunt foarte multi posesori de carduri Mastercard in Romania. Nu conteaza cum anume decidem sa facem tranzactiile folosind cardurile Mastercard emise de catre Raiffeisen Bank, adica putem sa cumparam orice, si nu e necesar sa folosind doar un card de credit, cele de debit fiind deasemenea bune.

Raiffeisen Bank explica deasemenea in cadrul website-ului sau ca are in cadrul Smart Market si o promotie speciala impreuna cu cei de la Mastercard, oferind cashback de 30 de LEI pentru 10 tranzactii, astfel ca avem si ceva bani returnati. Desigur ca Raiffeisen Bank are o serie de conditii speciale pentru a putea participa in cadrul campaniei pe care o avem disponibila, deci e bine sa va uitati cu atentie la acele informatii, pentru a fi siguri ca le indepliniti in totalitate.

Raiffeisen Bank este, deocamdata, singura banca de la care vedem o campanie de acest gen, asa ca puteti sa va uitati cu atentie la ceea ce este dezvaluit pentru noi in momentul de fata.