Anuntul ELECTRICA Formal de ULTIM MOMENT in Atentia a MILIOANE de Romani din Toata Tara

Electrica a facut un anunt formal de ultim moment, pe care il aduce in atentia a milioane de romani din toata tara, iata ce spune compania acum.

Anuntul ELECTRICA Formal ULTIM MOMENT Atentia MILIOANE Romani Toata Tara

Electrica, una dintre companiile de energie cele mai mari din toata Romania in momentul de fata, a publicat un anunt formal de ultim moment, pe care il aduce in atentia a milioane de romani din intreaga tara. Vorbim despre un anunt pe care cei de la Electrica l-au publicat si il aduc in atentia noastra pentru ca vor sa ne vorbeasca despre ceea ce se intampla la nivel national cu furnizarea de energie, in principal cand vine vorba despre numarul de clienti.

Electrica spune ca a ajuns la 3.92 milioane de clienti in toata Romania, o cifra impresionanta care ne arata cat de multi romani sunt deserviti de serviciile sale de energie electrica in momentul de fata, in zeci de judete din tara. Cifra aceasta a fost atinsa de catre Electrica dupa multi ani in care compania a reusit sa furnizeze servicii de energie electrica si gaze naturale la cele mai inalte standarde, astfel ca eforturile sale se dovedesc a fi incununate de succes.

Anuntul ELECTRICA Formal de ULTIM MOMENT in Atentia a MILIOANE de Romani din Toata Tara

Electrica vorbeste deasemenea despre faptul ca acopera o suprafata de 97.196 de kilometri patrati in ceea ce priveste deservirea clientilor din Romania, adica undeva pe la aproximativ 40% din suprafata totala a tarii. In ceea ce priveste totalul energiei electrice distribuite, vorbim despre 17.05 TWh la nivelul intregii tari, o cifra care ne arata foarte clar cat de important este acest furnizor de energie pentru Romania si cat de important va fi pentru viitor.

Electrica distributie energie in toata Romania prin subsidiara sa DEER, Distributie Energie Electrica Romania, aceasta reusind sa le ofere milioanelor de romani din toata tara energia de care au nevoie pentru viata de zi, cu zi. Electrica continua sa investeasca atat in dezvoltarea, cat si in extinderea retelei sale, astfel ca va continua sa deserveasca si mai multi romani, an dupa an, ceva ce desigur ca va creste substantial importanta retelei sale in viitor.

Electrica are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla din acest punct de vedere, astfel ca va fi interesant de vazut si ce va face in materie de investitii.