Anunturile ELECTRICA Formale de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor din Romania

Electrica a facut o serie de anunturi formale de ultim moment, pe care le aduce in imediata atentie a clientilor din toata Romania, iata ce spune.

Anunturile ELECTRICA Formale ULTIM MOMENT Imediata Atentie Clientilor Romania

Electrica, marele furnizor de energie electrica in Romania, cu un  numar de aproape 4 milioane de clienti care beneficiaza in fiecare zi de serviciile sale la nivelul intregii tari, a facut o serie de anunturi formale de ultim moment. Vorbim despre anunturi care ajung in imediata atentie a milioane de clienti Electrica din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre intreruperile privind furnizarea de energie electrica in diverse locatii din tara in aceasta perioada.

Electrica si-a actualizat harta cu intreruperi in furnizarea de energie, astfel incat sa ne putem da seama foarte clar de ce este intrerupta furnizarea de energie in locatia noastra si cat trebuie sa asteptam pana la revenirea situatiei la normal. Daca va uitati cu atentie la harta pe care Electrica a publicat-o, veti vedea ca vorbim despre intreruperi programate, sau accidentale, existand de toate in fiecare judet din tara noastra, fara ca vreunul sa scape fara probleme.

Anunturile ELECTRICA Formale de ULTIM MOMENT in Imediata Atentie a Clientilor din Romania

Anunturile ELECTRICA Formale ULTIM MOMENT Imediata Atentie Clientilor Romania intreruperi

Electrica explica pentru fiecare judet in parte ce fel de intreruperi exista pentru localitati, inclusiv strada in care incidentul a avut loc, cauza acestuia, dar si perioada in care situatia ar trebui sa fie readusa la normal de echipele sale. In cazul incidentelor neprevazute, estimarile ar trebui privite cu destul de multa lejeritate, iar asta pentru ca echipele Electrica pot doar sa estimeze momentul in care situatia ar trebui sa revina la normal, fara sa stie clar acest lucru.

Electrica ofera estimari inclusiv pentru ceea ce priveste rezolvarea situatiilor in care incidentele sunt de fapt lucrari programate, insa si in acest caz, nu vorbim despre informatii 100% sigure, ci doar despre estimari ale companiei. Indiferent de situatie, e bine sa stiti ca echipele celor de la Electrica lucreaza “la foc continuu” pentru a rezolva toate problemele care apar in retea, fie ca o pot face mai usor, sau mai greu, in final scopul fiind ca totul sa revina rapid la normal.

Electrica este, daca nu ma insel, singura companie furnizoarea de energie electrica, de la care vedem informatii de acest gen, asa ca merita sa fiti atenti la datele care sunt publicate in cadrul hartii ei.