Volodimir Zelenski Iritat de Cererile SUA de a nu Ataca Rafinarii din Rusia, Reactia Presedintelui

Volodimir Zelenski a fost iritat de catre cererile SUA de a nu ataca rafinariile de petrol din Rusia, iata ce reactie a avut presedintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski Iritat Cererile SUA nu Ataca Rafinarii Rusia

Volodimir Zelenski a fost iritat de catre cererile SUA de a nu ataca rafinarii de petrol din Rusia, aceasta cerere venind saptamana trecuta, dupa ce Ucraina a atacat mai multe obiective de acest gen din tara agresoare, dar americanii se tem ca atacurile ar putea afecta preturile globale ale titeiului.

Volodimir Zelenski nu a fost foarte “entuziasmat” de cererea venita din SUA, vicepresedintele Kamala Harris facand-o in cadrul unei intalniri private pe care a avut-o cu presedintele din Ucraina in Munchen, Germania, ea fiind respinsa de care presedintele tarii invadate de rusi.

Solicitarea SUA de a nu viza rafinăriile de petrol rusești l-a „iritat” pe Zelensky. Vicepreședintele Kamala Harris i-a cerut președintelui Volodymyr Zelensky să nu atace rafinăriile rusești de petrol în timpul întâlnirii lor private de la Conferința de securitate de la München din februarie, a informat Washington Post pe 15 aprilie, citând surse anonime familiare cu chestiunea. Cererea lui Harris l-a iritat pe Zelensky, care „a respins” recomandarea, a raportat Washington Post.