NATO: Avertismentul foarte Serios pentru Toate Tarile Aliantei

NATO emite un avertisment extrem de serios pentru toate tarile aliantei, iar asta pentru ca aduce in imediata atentie masurile necesare pentru Ucraina.

NATO Avertismentul Serios Toate Tarile Aliantei

NATO transmite, prin vocea secretarului general Jens Stoltenberg, un avertisment foarte serios pentru toate tarile aliantei, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie faptul ca trebuie sa ajute Ucraina, chiar daca nu-si indeplinesc obiectivele de cheltuieli pentru aparare.

NATO si-a facut o misiune din a ajuta Ucraina sa nu piarda razboiul impotriva Rusiei, iar asta pentru ca intr-un asemenea context lucrurile s-ar complica si mai mult pentru tarile care inca nu au granita cu Rusia, cum ar fi Romania, si ar incuraja rusii sa atace nou tari precum Moldova.

“Alegând între a ajuta Ucraina și a se înarma, membrii NATO ar trebui să aleagă Ucraina – Stoltenberg. „Țările #NATO au un număr suficient de sisteme de apărare aeriană care ar putea fi transferate în #Ucraina”, a spus secretarul general. De asemenea, a fost raportat că NATO va convoca o reuniune a Consiliului Ucraina-NATO cu Zelenskyi pe 19 aprilie.”