Notificarile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT, ce Trebuie sa Stie Clientii din Romania

Electrica a facut o serie de notificari oficiale de ultim moment, foarte importante pentru milioane de clienti romani, iata ce transmite acum.

Notificarile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Trebuie Stie Clientii Romania

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani la nivelul intregii tari, face o serie de notificari oficiale despre care trebuie sa stie foarte multi oameni in momentul de fata. Mai exact, cei de la Electrica au publicat informatii cu privire la aproximativ 200 de incidente din cauza carora este intrerupta furnizarea de energie electrica in diverse localitati din judetele tarii, fiind afectat un numar mare de persoane.

Electrica si-a actualizat harta cu intreruperi in furnizarea de energie electrica in Romania, iar dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, vorbim despre probleme in toata tara in cursul acestei zile, care afecteaza un numar foarte mare de persoane. In toate judetele in care Electrica furnizeaza energie in momentul de fata, exista multiple tipuri de incidente, atat accidentale, cat si programate azi, sau in cursul urmatoarelor 15 zile, conform companiei.

Notificarile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT, ce Trebuie sa Stie Clientii din Romania

Notificarile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Trebuie Stie Clientii Romania intreruperi harta

Electrica ofera in cazul fiecarui judet, informatii detaliate cu privire la tipurile de incidente care sunt resimtite de catre clienti, astfel incat toata lumea sa stie la ce sa se astepte, cand vine vorba despre problemele cu care se confrunta. Exista o detaliere pe strazi a incidentelor, dar si a timpilor in cadrul carora acestea urmeaza sa fie rezolvate, astfel incat sa avem o oarecare idee cu privire la cat vom avea de asteptat pana cand lucrurile vor reveni la normal.

Electrica ofera in mod constant informatii de acest gen cu privire la problemele existene in reteaua de distributie a subsidiarei Distributie Energie ELectrica Romania, astfel incat clientii sa fie foarte bine informati in legatura cu tot. aceasta nu este prima oara cand Electrica ofera informatii de acest gen pentru clientii din Romania si cu siguranta nu va fi nici ultima, dar merita sa avem in vedere ceea ce ne spune compania, pentru a fi cat mai bine informati.

Electrica actualizeaza informatiile de pe website-ul sau in mod constant, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la tot ceea ce ne aduce in atentie, pentru a sti ce se intampla in fiecare zi.