Romania: Decizii Oficiale de ULTIM MOMENT privind Karl Nehammer pentru aderarea la Schengen

Romania a anuntat deciziile oficiale de ultim moment cu privire la Karl Nehammer, in legatura cu aderarea la Schengen, iata ce masuri sunt aplicate.

Romania Decizii Oficiale ULTIM MOMENT Karl Nehammer aderarea Schengen

Romania a anuntat o serie de decizii oficiale de ultim moment, pe care Guvernul de la Bucuresti le ia pentru finalizarea procesului de aderare la Schengen cu ridicarea controalelor la granitele terestre, ceva ce foarte multi oameni isi doresc, insa ramane de vazut in ce masura va putea fi totul pus in practica de oficialii romani.

Romania va continua sa puna presiuunt ne pe Austria si Karl Nehammer in acelasi mod in care a reusit sa obtina aderarea Schengen pe cale aeriana si maritima, adica premierul, presedintele si ministrul de interne ai Romaniei vor continua discutiile cu Karl Nehammer si Gerhard Karner pentru a reusi sa le schimbe veto-ul dat impotriva tarii noastre

Romania nu va schimb tactica de pana acum cu privire la aderarea la Schengen, pentru a reusi sa ridice si controalele la granitele terestre, lucru care ar trebui sa aduca rezultatele dorite, cel putin in mod teoretic, asa ca va fi interesant de vazut daca procesul va fi unul de succes, insa si cat ar urma sa mai dureze el.

“Prim-ministrul nostru a avut recent o discuție foarte bună cu cancelarul Nehammer la București, președintele nostru, Klaus Iohannis, a avut de asemenea o discuție foarte bună cu cancelarul și eu am discutat recent cu ministrul Karner. Acesta este cadrul discuțiilor. Suntem toți pe aceeași pagină în România și acționăm într-un mod foarte european.

Discutând cu Austria pe o bază constructivă, așa cum am făcut și anul trecut. Deci, în ciuda tuturor obstacolelor și în ciuda unor așteptări, această abordare aduce rezultate. În cele din urmă, toți vedem că împreună, discutând, negociind și argumentând, cooperând, toată lumea a ajuns la aceeași idee: de a avansa cu două frontiere.