Atentionarile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti din Romania

Electrica a emis o serie de atentionari oficiale de ultim moment pentru milioane de clienti din Romania, iata ce transmite compania chiar acum.

Atentionarile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Milioane Clienti Romania

Electrica, grupul de energie din Romania care are aproape 4 milioane de clienti activi in toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor o serie de atentionari extrem de importante astazi. In cadrul website-ului celor de la Electrica au fost publicate multiple atentionari importante, care au in vedere intreruperile pentru furnizarea de energie electrica, inregistrate in cursul acestei zile, astfel incat sa stim cu ce probleme ne vom confrunta.

Electrica a publicat in cadrul hartii sale privind incidentele de furnizare a energiei electrice, cateva zeci de intreruperi accidentale, sau programate, tipurile fiind diverse si impartite pe fiecare judet si localitate in parte, astfel incat sa stim ce se intampla. Daca va uitati la harta de pe website-ul celor de la Distributie Energie Electrica Romania, subsidiara Electrica, atunci veti observa ca exista cel putin o intrerupere de vreu tip in fiecare judet din tara.

Atentionarile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti din Romania

Atentionarile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Milioane Clienti Romania harta intreruperi furnizare

Electrica are in principal intreruperi programate azi, sau in urmatoarele 15 zile, astfel ca nu vorbim in fiecare caz despre urgente, ceva ce nu vine ca vreo surpriza, dar ceva care ne arata ca se lucreaza constant la imbunatatirea retelei. Cei de la Electrica au un singur judet in care exista o intrerupere accidentala, mai exact in judetul Covasna, insa desigur ca se lucreaza la remedierea problemei, pentru ca lucrurile sa revina la normal cat mai rapid.

Electrica spune ca in restul judetelor este vorba doar despre intreruperi programate pentru astazi, sau urmatoarele 2 saptamani, astfel ca nu trebuie sa ne facem griji in vreu fel, in legatura cu ceea ce se intampla, pentru ca nu sunt probleme mari. Desigur ca trebuie sa ne uitam cu atentie la toate informatiile pe care cei de la Electrica le publica, pentru a fi merue informati in legatura cu situatiile generate de catre problemele intreruperilor cu furnizarea de energie electrica, astfel incat sa nu avem vreodata probleme.

Electrica isi actualizeaza in mod constant harta intreruperilor pentru a ii tine in mod constant informati pe toti romanii in legatura cu felul in care se rezolva problemele in teren, in functie de situatie.