Windows 11: Actualizarea Lansata Oficial de Microsoft cu SCHIMBARILE pe care le vei Detesta

Windows 11 are o actualizare importanta lansata oficial de Microsoft cu schimbari pe care le vei detesta, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Windows 11 Actualizarea Lansata Oficial Microsoft SCHIMBARILE vei Detesta

Microsoft a lansat recent ultima actualizare de previzualizare pentru Windows 11, integrând funcționalități noi și îmbunătățiri, inclusiv „recomandările” din meniul Start și actualizări ale widgeturilor de pe desktop și ecranul de blocare. Această actualizare opțională de aprilie pentru Windows 11, disponibilă pentru versiunile 22H2 și 23H2, aduce în prim plan recomandări de aplicații în meniul Start, un pas ce poate fi interpretat ca introducerea ocazională a reclamelor pentru diverse aplicații.

Această schimbare în meniul Start nu este singura noutate; utilizatorii vor putea vedea și aplicațiile folosite frecvent care nu sunt deja fixate în meniu, facilitând astfel accesul rapid la resursele importante. Comparativ cu predecesorul său, Windows 10, aceasta este o modificare pozitivă ce va fi implementată pentru toți utilizatorii odată cu actualizarea Patch Tuesday din mai.

Deși introducerea recomandărilor în meniul Start poate părea invazivă pentru unii, Microsoft oferă opțiunea de a dezactiva această funcție din aplicația Setări Windows 11, permițând utilizatorilor să evite afișarea recomandărilor, dar și să renunțe la alte funcționalități asociate acestora.

Windows 11: Actualizarea Lansata Oficial de Microsoft cu SCHIMBARILE pe care le vei Detesta

Pe lângă modificările meniului Start, actualizarea aduce îmbunătățiri semnificative și pentru widgeturile de pe desktop și ecranul de blocare. Microsoft a remediat unele probleme vizuale, cum ar fi iconițele neclare de pe bara de activități și a adăugat pictograme animate noi, creând o interfață mai atractivă și dinamică. Widgeturile de pe ecranul de blocare au fost, de asemenea, optimizate pentru a oferi o experiență mai fiabilă și personalizată.

Deși este neobișnuit pentru buildurile Windows 11 să prezinte probleme cunoscute, Microsoft a identificat o problemă legată de schimbarea imaginii de profil după instalarea acestei actualizări. Compania a promis că va remedia această problemă într-o actualizare viitoare, așteptându-se ca soluția să fie disponibilă odată cu actualizarea Patch Tuesday din luna mai.

Prin aceste îmbunătățiri, Microsoft continuă să își consolideze platforma Windows 11, sporind utilitatea și personalizarea experienței utilizatorului, în timp ce menține un echilibru între inovație și familiaritate. Această strategie nu numai că îmbunătățește funcționalitatea sistemului de operare, dar și întărește poziția Microsoft ca lider în tehnologia software.