Explicatiile ELECTRICA Oficiale cu Informatii de ULTIMA ORA in Atentia Clientilor din Romania

Electrica ofera o serie de explicatii oficiale de ultima ora pentru clientii din Romania, iata ce aduce in imediata noastra atentie compania.

Explicatiile ELECTRICA Oficiale Informatii ULTIMA ORA Atentia Clientilor Romania

Electrica, marele furnizor de energie cu aproape 4 milioane de clienti in Romania si cea mai mare retea de distributie la nivelul intregii tari, ofera o serie de explicatii extrem de importante pentru cei care-i folosesc serviciile. Electrica explica in mod oficial in cadrul unor informari publicate pe website-ul sau, ceea ce ar trebui sa stie romanii care sunt dornici sa primeasca energie electrica prin intermediul retelei detinute de catre subsidiara sa, DEER, Distributie Energie Electrica Romania.

Electrica explica pe website cum sunt inlocuite contoarele pentru masurarea energiei electrice la consumatorii finali, astfel incat romanii sa stie in ce conditii pot cere realizarea acestei proceduri de catre furnizorul de energie electrica. Electrica spune ca exista o serie de conditii din cauza carora un contor poate fi schimbat, prima dintre ele vizand situatia in care acesta este defect, adica blocat, nu afiseaza informatii, sau inregistreaza eronat datele.

Explicatiile ELECTRICA Oficiale cu Informatii de ULTIMA ORA in Atentia Clientilor din Romania

Electrica spune deasemenea ca schimbarea contorului e posibila si daca este necesara verificarea metrologica periodica, sau daca inlocuirea e necesara pentru ca s-au adoptat modificari in ceea ce priveste masurarea consumului. Daca exista modificari contractuale cu Electrica, care vizeaza cresterea puterii furnizate, modificarea tarifelor, sau modernizarea retelei, atunci este deasemenea posibil sa fie necesara inclusiv o inlocuire a contorului pe care il avem.

Electrica aduce in atentie inclusiv situatia in care se fac interventii neautorizate asupra contorului, inlocuirea sa fiind necesara pentru ca masurarea sa se faca in conditii corecte, atat pentru companie, cat si pentru consumatori. Aceste masuri pe care Electrica le impune, sunt unele care trebuie sa fie avute in vedere de catre toti clientii din Romania, pentru ca in baza lor se decide si daca un contor trebuie sa fie inlocuit, sau nu, la un moment dat.

Electrica are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru cei care vor sa afle exact cum trebuie sa fie facute schimbarile contoarelor, astfel incat sa stie cum se realizeaza aceasta procedura si exact in ce conditii.