Austria: Comenzile DURE de la Karl Nehammer, Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT privind Aderarea Romeniei la Schengen

Austria Comenzile DURE Karl Nehammer Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Aderarea Romeniei Schengen

Austria confirma printr-un nou anunt oficial de ultim moment, facut de Gerhard Karner, ca masurile dure pe care Karl Nehammer le-a comandat au efect, iar asta deoarece pe teritoriul tarii s-a reusit o reducere substantiala a migratiei in 2023, comparativ cu anul 2022, ceea ce poate ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, poate chiar in 2025.

Austria spune ca numarul cererilor de azil a scazut foarte mult pentru ca politistii austrieci au reusit asta, prin aplicarea masurilor decise de Karl Nehammer, facand controale mai consistente la frontierele tarii, impreuna cu politia maghiara, iar masurile vor continua, probabil chiar si dupa finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, fara alte masuri.

Austria a blocat finalizarea aderarii Romaniei la Schengen intr-o foarte mare masura din cauza numului mare de migranti ilegali care ajung in tara, dand intr-o anumite masura vina si pe Romania pentru asta, dar Karl Nehammer a decis sa actioneze si singur pentru a rezolva problema, iar deciziile sale par sa aiba efect, sau cel putin asta vrea sa ne spuna Viena acum.

“Măsurile numeroase și intensive luate de Ministerul de Interne (BMI) pentru a reduce migrația ilegală în Austria continuă să atingă rezultate puternic pozitive. Cifrele de reținere în intervalul scăzut de două cifre pe lună arată că organizațiile criminale de contrabandă evită din ce în ce mai mult Austria și își schimbă rutele.

Scopul clar este combaterea mafiei de contrabandă și deci a migrației ilegale – cu toate consecințele ei – printr-un pachet de măsuri. Polițiștii austrieci au reușit acest lucru, în special prin controale consistente în zona de frontieră și punctele de frontieră, inclusiv împreună cu unitățile de poliție maghiară. Vom continua constant pe această cale. afirma Gerhard Karner.”