DIGI Romania: ALERTA Oficiala de ULTIM MOMENT Adusa in Atentia a Milioane de Clienti Romani

DIGI Romania a emis o alerta oficiala de ultim moment, adusa in atentia a milioane de clienti romani, iata ce trebuie sa stie oamenii acum.

DIGI Romania ALERTA Oficiala ULTIM MOMENT Adusa Atentia Milioane Clienti Romani

DIGI Romania, grupul de telecomunicatii cel mai mare din Romania la ora actuala, a hotarat sa aduca in imediata atentie a milioane de romani un avertisment extrem de serios, pe care nimeni nu ar trebui sa il ignore, iar asta pentru ca in centrul discutiei este siguranta noastra. Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, DIGI Romania vorbeste despre masurile pe care le pune in aplicare pentru a se asigura de faptul ca toti clientii sai se bucura de servicii sigure.

DIGI Romania vorbeste deasemenea si despre problemele serioase care sunt generate de catre atacurile de tip phishing, dar si diversele fraude care afecteaza tot mai multi romani in fiecare an, compania publicand de ceva vreme informatii esentiale in acest sens. DIGI Romania a avut, cel mai probabil, clienti afectati de probleme legate de furtul datelor personale, sau a conturilor pentru website-urile sale, astfel ca incearca sa ne ajute sa fim in siguranta.

DIGI Romania: ALERTA Oficiala de ULTIM MOMENT Adusa in Atentia a Milioane de Clienti Romani

DIGI Romania ne spune ca nu trebuie sa accesam orice fel de link-uri care ne sunt trimise prin retelele de socializare, sau email, de catre entitati necunoscute, iar asta pentru ca unele dintre ele ne pot duce spre website-uri care vor doar sa ne fure datele. In aceeasi masura, DIGI Romania spune ca nu trebuie sa ne dezvaluim datele personale oricaror persoane necunoscute, indiferent daca acestea spun ca sunt angajati ai companiei, pentru ca ea nu cere asa ceva prin telefon.

DIGI Romania are pe website-ul sau o sectiune dedicata problemelor de acest gen si sfaturilor prin care incearca sa ne invete cum sa ne protejam impotriva oricaror tipuri de atacuri si fraude, care nu vor sa ne faca decat rau, lucru pe care il stiu multe persoane. Cei de la DIGI Romania au implementat inclusiv unele masuri de siguranta in cadrul website-ului pentru a ii asigura pe clienti de faptul ca toate conturile lor sunt in siguranta tot timpul.

DIGI Romania nu e singura companie care are implementate masuri de acest gen pentru clientii sai, ci este doar una dintre cele care face lucruri de acest gen, insa ele sunt universal valabile pentru toti cei care folosesc servicii de internet si telefonie.