Samsung GALAXY S25: Vestile DEZAMAGITOARE pentru Noile Telefoane Pregatite de Samsung

Samsung GALAXY S25 este in centrul unor vesti foarte dezamagitoare pentru noile telefoane pregatite de lansare de catre Samsung, iata zvonurile.

Samsung GALAXY S25 Vestile DEZAMAGITOARE Noile Telefoane Pregatite Samsung

Samsung își consolidează poziția în industria smartphone-urilor cu anticipatul GALAXY S25. Aproape un an până la lansarea seriei Galaxy S25, Samsung continuă să impresioneze cu Galaxy S24 Ultra, evaluat la 1.099,99 USD pe Amazon, și cu modelele sale inferioare lansate recent. În același timp, fanii brandului așteaptă cu nerăbdare dezvăluirea seriei Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra.

Samsung nu va introduce o schimbare majoră în design pentru Galaxy S25. Renumitul leaker Ice Universe sugerează că este prea devreme pentru finalizarea unor astfel de modificări. Mai mult, aceleași surse indică faptul că Galaxy S25 Ultra nu va beneficia de un upgrade semnificativ al camerei. Se presupune că Galaxy S25 Ultra va fi echipat cu senzorul ISOCELL HP2 de 200 MP și 1/1,3 inch, pe care Samsung îl utilizează pentru seria sa „Ultra” încă de la Galaxy S23 Ultra.

Samsung GALAXY S25: Vestile DEZAMAGITOARE pentru Noile Telefoane Pregatite de Samsung

Samsung pare să păstreze aceeași strategie de utilizare a unui senzor similar pentru mai multe generații. ISOCELL HM1, lansat pe Galaxy S20 Ultra, a fost rafinat și re-brandat ca ISOCELL HM3 pentru Galaxy S21 Ultra și Galaxy S22 Ultra. Similar, nu s-au observat modificări majore de la camera principală de 50 MP folosită pe Galaxy S22 și Galaxy S22 Plus până la generația actuală.

Deși se zvonește că Samsung va renunța la camera de 50 MP începând cu 2025, acest lucru nu va afecta imediat modelul Galaxy S24 Ultra, care ar putea păstra senzorul de 200 MP și 1/1,3 inch. Aceasta indică o continuitate în strategia Samsung de a oferi camere de top pe modelele sale Ultra, oferind în același timp stabilitate și predictibilitate în performanța foto a dispozitivelor sale.

În concluzie, în timp ce Samsung GALAXY S25 este încă învăluit în mister și speculații, fanii și experții industriei se așteaptă la inovații subtile, dar impactante. Samsung continuă să fie un lider în industrie, echilibrând între inovație și consistență, pregătit să facă față provocărilor unei piețe competitive și dinamice.