DIGI RCS & RDS: Premiera Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata pentru Clientii Romani

DIGI RCS & RDS anunta in mod oficial o premiera extrem de importanta, de ultim moment, pentru clientii din toata Romania, iata ce dezvaluie compania.

DIGI RCS & RDS Premiera Oficiala ULTIM MOMENT Anuntata Clientii Romani

DIGI RCS & RDS, lider în industria telecomunicațiilor din România, a debutat din 25 aprilie o inițiativă majoră, introducând întregul portofoliu SkyShowtime în oferta sa de televiziune digitală. Această colaborare între DIGI RCS & RDS și SkyShowtime marchează un moment pivotal pentru piața media din Europa Centrală și de Est, DIGI devenind primul operator care distribuie canalele SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD tuturor abonaților săi.

Parteneriatul dintre DIGI RCS & RDS și SkyShowtime se traduce printr-o ofertă generoasă pentru consumatorii români. Toți abonații DIGI ai serviciului de televiziune digitală vor avea acces gratuit la conținutul premium SkyShowtime până pe 15 iulie 2024. Ulterior, DIGI va introduce pachete atractive pentru abonamentul la SkyShowtime, detalii ce urmează a fi anunțate.

DIGI RCS & RDS: Premiera Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata pentru Clientii Romani

Portofoliul SkyShowtime include blockbuster-uri recente de la Paramount Pictures și Universal Studios, seriale de succes precum Yellowstone și produse originale SkyShowtime precum Poker Face și The Tattooist of Auschwitz. Această gamă extinsă de conținut este acum disponibilă pentru peste două milioane de clienți DIGI RCS & RDS din România.

Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime, a subliniat angajamentul companiei de a colabora cu principalii furnizori de servicii de televiziune pentru a oferi acces la conținut diversificat și de înaltă calitate. La rândul său, Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V., a evidențiat angajamentul DIGI RCS & RDS de a investi în tehnologii de vârf și parteneriate strategice, precum cel cu SkyShowtime, pentru a îmbunătăți experiența de divertisment oferită clienților.

Această colaborare nu numai că extinde oferta de divertisment pentru clienții DIGI, dar consolidează și poziția companiei pe piața de telecomunicații din România, unde inovația și calitatea sunt esențiale. Cu o selecție impresionantă de filme și seriale, DIGI și SkyShowtime promit să redefinească standardele divertismentului digital în regiune.