Raiffeisen Bank: Important Mesaj Oficial de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

Raiffeisen Bank transmite un foarte important mesaj oficial de ultim moment, adus in atentia tuturor clientilor din Romania, iata ce spune banca.

Raiffeisen Bank Important Mesaj Oficial ULTIM MOMENT ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, una dintre bancile comerciale cele mai mari din Romania la ora actuala, aduce in imediata atentie a milioane de romani, un mesaj extrem de important care nu ar trebui sa fie trecut cu vederea, pentru ca vizeaza foarte multa lume. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le vorbeasca tuturor clientilor despre importanta utilizarii aplicatiei Smart Mobile pentru a isi administra banii pe care-I au in conturile existente la banca.

Raiffeisen Bank explica in mesajul de mai jos, ca aplicatia Smart Mobile pentru iPhone si Android ne ofera posibilitatea de a afla foarte rapid informatii cu privire la conturile si banii pe care-I avem, dar ne ofera deasemenea posibilitatea de a face si alte lucruri. Unul dintre acestea este posibilitatea de a vedea PIN-ul unui card bancar direct din aplicatia Smart Mobile, o sectiune speciala fiind disponibila pentru a ne ajuta sa facem acest lucru, oricand dorim.

Raiffeisen Bank: Important Mesaj Oficial de ULTIM MOMENT in ATENTIA Tuturor Clientilor Romani

Raiffeisen Bank ne permite inclusiv sa modificam PIN-ul cardurilor noastre tot din cadrul aplicatiei Smart Mobile pentru iPhone si Android, ceea ce este o simplificare majora in comparatie cu ceea ce se intampla in trecut, cand trebuia sa mergem la banca pentru a face asta. Totusi, pentru a ne putea bucura de aceste beneficii, cei de la Raiffeisen Bank ne recomanda sa fim foarte atenti la parolele pe care le folosim pentru cardurile noastre, iar asta pentru ca ele nu trebuie impartasite.

Raiffeisen Bank ne spune ca parolele pentru conturi trebuie sa fie tinute secrete fata de alte persoane, iar asta deoarece daca le impartasim cu necunoscutii, exista un foarte mare risc ca ele sa fie folosite impotriva noastra, pentru a ni se fura banii. Acesta este unul dintre sfaturile pe care Raiffeisen Bank le are publicate in cadrul website-ului sau pentru clientii din toata Romania, iar ele trebuie sa fie ascultate de catre oricine vrea sa-si protejeze banii.

Raiffeisen Bank distribuie in mod oficial aplicatia Smart Mobile prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, iar numai de acolo trebuie sa fie descarcata, pentru a fi siguri ca o facem in deplina siguranta pentru utilizare.