Armata Romana: 3 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT privind Soldatii Romani si Actiunile NATO

Armata Romana transmite 3 informari oficiale de ultim moment privind soldatii romani si actiunile NATO, ce pune in vederea romanilor din tara.

Armata Romana 3 Informari Oficiale ULTIM MOMENT Soldatii Romani Actiunile NATO

Armata Romana a publicat 3 mesaje oficiale de ultim moment, extrem de importante, care aduc in imediata atentie a tuturor romanilor o serie de actiuni de ultima ora pe care nu ar trebui sa le trecem prea usor cu vederea, prima vizand exercitiul SWIFT RESPONSE 24, o operatiune uriasa de desant, cu mii de soldati NATO.

Armata Romana vorbeste mai jos despre felul in care se va desfasura acest exercitiu militar gigant in Romania, oferind in aceeasi masura inclusiv detalii cu privire la campaniile de recrutare pe care le face pentru Regimentul 74 PATRIOT, dar si pentru centrul de genisti, cautand romani care sunt dispusi sa devina soldati gradati profesionisti in momentul de fata.

“În cadrul exercițiului SWIFT RESPONSE 24 va avea loc una dintre cele mai mari operațiuni de desant aerian din Europa de după cel de-Al Doilea Război Mondial, cu implicarea a aproximativ 2.000 de parașutiști din Franța, Germania, România, Spania, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos.

SWIFT RESPONSE 24 este un exercițiu specific misiunilor de desant aerian, al cărui scenariu presupune recuperarea unei baze militare ocupate, prin realizarea superiorității aeriene, parașutarea unei forțe aliate și executarea de trageri reale în poligon (LIVEX). Pe teritoriul României, exercițiul este condus de Forțele Armate Germane în parteneriat cu Forțele Terestre Române, cu sprijinul Forțelor Aeriene Române.

Soldat Gradat Profesionist la Regimentul 74 PATRIOT. Regimentul 74 PATRIOT caută noi recruți care să se alăture echipei pentru operarea de sisteme de rachete sol-aer de ultimă generație. Sunt în căutare de Soldați Gradați Profesioniști pentru încadrarea funcțiilor vacante. În perioada 07.05-03.06.2024 se redeschide procesul de recrutare și selecție pentru posturile disponibile.

Centrul 70 GENIU “General-maior Gheorghe Teodorescu” din Pantelimon derulează o noua campanie de recrutare în vederea angajării de soldați profesioniști în activitate. Cei care își doresc o carieră în domeniul militar și să dețină statutul de soldat profesionist, sunt asteptați până la data de 3 iunie 2024 la sediul unității pentru detalii suplimentare, consiliere și înscriere. Conditii minime de recrutare: cetățenie română și domiciliul stabil în România.

Să aibă vârsta cuprinsă între 18-45 de ani; să fie absolvent cel puțin a primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior (minim 10 clase); să nu facă parte din partide politice; să nu aibă antecedente penale; să fie declarat «Admis»/«Apt» la probele de selecţie. Probele de selecție constau în: evaluarea psihologică; evaluarea capacităţii motrice (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență pe distanța de 2000 de metri); examinarea medicală.”