Decizia Oficiala a BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca comerciala din Romania la ora actuala, face o informare oficiala de ultim moment, ce da gratis clientilor.

Decizia Oficiala BANCA Transilvania ULTIM MOMENT GRATIS Clientilor Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca comerciala din Romania in momentul de fata, le aduce in imediata atentie clientilor o decizie pe care a luat-o si se aplica in acest moment, iar asta deoarece dezvaluie ceea ce da gratuit oricui este interesat. BANCA Transilvania le promite clientilor care au carduri BT Mastercard Star Forte, ca pot castiga un iPhone 15, daca in luna mai aleg sa faca cumparaturi de minim 500 de LEI din oricare dintre locatiile sale din tara.

BANCA Transilvania explica in mod clar in mesajul de mai jos, ca trebuie doar sa facem cumparaturi de minim 500 de LEI folosind cardurile BT Mastercard Star Forte, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in cadrul campaniei care se desfasoara acum. In baza mesajului pe care BANCA Transilvania l-a publicat, doar cardurile de acest gen sunt eligibile pentru a face parte din aceasta campanie speciala, astfel ca daca aveti altul, nu veti putea participa la promotie.

Decizia Oficiala a BANCA Transilvania de ULTIM MOMENT, ce da GRATIS Clientilor Romani

BANCA Transilvania stie foarte bine ca exista multi romani care si-ar dori sa profite de o campanie de acest gen, astfel ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se inscrie, mai ales ca premiul este unul cat se poate de interesant, dupa cum puteti vedea. Avand in vedere ca BANCA Transilvania are un numar mare de clienti care folosesc aceste tipuri de carduri, trebuie sa si aveti noroc pentru a putea castiga premiul oferit.

BANCA Transilvania ofera deasemenea diverse tipuri de promotii pentru cei care au carduri de acest gen, astfel ca indiferent daca participati si nu castigati ceva, veti avea ocazia de a profita de ofertele speciale din aceasta perioada. BANCA Transilvania are o platforma speciala prin care ne ofera posibilitatea de a ne bucura de aceste promotii si merita sa va uitati cu atentie la ea, pentru ca e improbabil sa nu gasiti ceva care sa va fie pe plac.

BANCA Transilvania are deasemenea pe website-ul sau si alte oferte speciale, de care pot profita oricare dintre clientii sai, multe dintre ele fiind disponibile doar pentru o perioada extrem de limitata de timp, asa ca nu le ratati acum.