BRD Romania: ATENTIONAREA Oficiala de ULTIM MOMENT care Vizeaza Toti Clientii Romani

BRD Romania a emis o atentionare oficiala de ultim moment care vizeaza toti clientii romani, ce ne pune in vedere banca in momentul de fata.

BRD Romania ATENTIONAREA Oficiala ULTIM MOMENT Vizeaza Toti Clientii Romani

BRD Romania avertizează clienții să fie vigilenți în fața unei noi campanii de fraudare, care implică utilizarea neautorizată a numelui băncii. În ultimele zile, infractorii au recurs la tehnici de spoofing pentru a induce în eroare potențialele victime, pretinzând că sună din partea BRD.

BRD Romania vorbeste despre spoofing, o metodă tot mai comună printre escroci, implică manipularea numărului de telefon afișat la apelant, astfel încât victimele să creadă că primesc un apel de la o sursă de încredere, cum ar fi BRD. Acești escroci încearcă să obțină date personale și confidențiale care să le permită accesul la conturile bancare ale victimelor.

BRD Romania a observat o creștere a acestor tentative de fraudare, unde numere de telefon asociate cu BRD sunt folosite în mod fraudulos pentru a convinge clienții că discuția are loc cu reprezentanți ai băncii. BRD subliniază că numerele de telefon asociate băncii, cum ar fi cele de pe site-ul oficial sau de pe cardurile emise, sunt utilizate exclusiv pentru a primi apeluri de la clienți, nu pentru a iniția contact cu aceștia.

BRD Romania: ATENTIONAREA Oficiala de ULTIM MOMENT care Vizeaza Toti Clientii Romani

BRD Romania nu solicită niciodată informații sensibile prin telefon, cum ar fi datele personale sau de autentificare. Este crucial ca clienții BRD să verifice autenticitatea oricărui apel primit, folosind canale de comunicare separate. BRD recomandă clienților să nu furnizeze informații personale la telefon și să raporteze imediat orice tentativă suspectă de contact, accesând serviciul MyBRD Contact.

În această perioadă, vigilenta este esențială. BRD se angajează să protejeze informațiile clienților săi și să ofere asistență în prevenirea fraudelor. Prin informare și precauție, putem împiedica aceste atacuri și proteja interesele tuturor clienților BRD.

BRD Romania, pentru a creste securitatea încurajează clienții să activeze notificările pentru tranzacții suspecte și să folosească soluții de securitate bancară oferite de bancă. De asemenea, BRD oferă educație financiară pentru a ajuta clienții să recunoască și să evite capcanele puse de escroci.

BRD Romania atrage atentia ca este important să nu dăm curs unor astfel de solicitări și să verificăm mereu sursa oricărui apel sau mesaj care pretinde a fi de la BRD. Protejându-ne informațiile, ne protejăm finanțele.