Rusia a Lansat un Atac foarte PUTERNIC in Regiunea Harkov din Ucraina (VIDEO)

Rusia a lansat un atac foarte puternic in regiunea Harkov din Ucraina, iata cu ce forta incearca rusii sa sparga linia de aparare a ucrainienilor.

Rusia Lansat Atac foarte PUTERNIC Regiunea Harkov Ucraina VIDEO

Rusia a lansat in aceasta dimineata un atac puternic in regiunea Harkov din Ucraina, scopul rusilor fiind de a strapunge linia de aparare facuta de catre armata ucraineana pentru a proteja acest oras atat de important din tara, tentativele ruse de a-l cuceri fiind sortite esecurului in acesti ani de razboi, dar acum situatia e diferita.

Rusia a lansat o serie de bombardamente extrem de puternice in regiunea din apropiere de Harkov, diferite tipuri de sisteme de artilerie fiind folosite, inclusiv rachete ghidate, iar Ucraina se asteapta ca in perioada urmatoare atacurile sa continue in zona, rusii dorind sa lanseze o ofensiva puternica in aceasta perioada, inainte ca ajutoarele occidentale sa ajunga in Ucraina.

“Atacurile au fost respinse, iar luptele de intensitate diferită sunt în desfășurare, a declarat Ministerul ucrainean al Apărării. Între timp, evacuarea în masă a început din Volcansk și așezările din jur din regiunea Harkov.

“Localii spun că nu au mai văzut niciodată astfel de bombardamente. Prin urmare, este periculos să fii acum în Volcansk. De la trei dimineața au fost bombardați cu KAB-uri, artilerie și de la MLRS”, a declarat șeful administrației militare a orașului Volcansk. .

Presa militară relatează că invadatorii au lansat artilerie masivă și lovituri aeriene în întregul nord al regiunii. Video: Ocupanții ruși au publicat un videoclip cu bombardamentul din această seară a regiunii Harkov cu lansatoare de rachete Grad.”