ANM: ALERTA Meteorologica Oficiala de ULTIM MOMENT NOWCASTING in Romania pe 12 Mai 2024

ANM a emis o alerta meteorologica oficiala de ultim moment nowcasting in Romania pe 12 mai 2024, ce fenomene meteo aduce in imediata atentie.

ANM ALERTA Meteorologica Oficiala ULTIM MOMENT NOWCASTING Romania 12 Mai 2024

ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, a emis o alerta meteorologica oficiala de ultim moment nowcasting in Romania pe 12 mai 2024, aducand in imediata atentie a milioane de romani o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata, care vor afecta mai multe regiuni ale tarii in urmatoarele ore.

ANM explica mai jos faptul ca, in regiunile vizate de catre codul galben de alerta, vorbim despre ploi in averse, care vor depasi 25 l/mp, astfel ca ni se recomanda foarte multa prudenta in deplasarile pe care intentionam sa le facem in cursul urmatoarelor ore, deci ar fi bine sa ascultam de indicatiile venite de la meteorologi acum.

COD : GALBEN!

Data emiterii : 12-05-2024 ora 20.

Valabil de la : 12-05-2024 ora 20:50.

In zona : Județul Mureş: Sovata, Gurghiu, Gornești, Ernei, Hodac, Brâncovenești, Ibănești, Reghin, Batoș, Eremitu, Glodeni, Lunca, Petelea, Solovăstru, Breaza, Beica de Jos, Suseni, Voivodeni, Ideciu de Jos, Vărgata, Chiheru de Jos, Fărăgău, Hodoșa, Măgherani, Bereni;

Se vor semnala : vor fi averse, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp.