Kaufland: Decizia Oficiala de ULTIM MOMENT, Preturi mai MICI la Multe Produse

Kaufland anunta o decizie oficiala de ultim moment, care aduce preturi mai mici pentru multe produse din magazinele din toata Romania acum.

Kaufland Decizia Oficiala ULTIM MOMENT Preturi MICI Multe Produse

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cele mai mari din toata Romania, isi surprinde clientii cu o decizie la care putini s-ar fi asteptat, dar care vine ca o veste excelenta, pe care nu ar trebui sa o trecem cu vederea acum. Cu introducerea Coșului Albastru, cumpărăturile la Kaufland devin nu doar mai accesibile, ci și mai avantajoase. Kaufland oferă o reducere suplimentară de 10% pentru peste 600 de produse, exclusiv pentru posesorii de Kaufland Card.

Kaufland îți dă coșul atât de ieftin, iar cu Kaufland Card, ieftin devine și mai ieftin! Odată ce ai devenit titular de Kaufland Card, ai acces la o gamă largă de beneficii. Reducerile speciale, colectarea de stele în aplicație și promoțiile personalizate sunt doar câteva dintre avantajele de care te poți bucura, iar in plus ai si reducerea de 10% pentru o gama de produse care sunt disponibile in oricare dintre locatiile din tara.

Kaufland: Decizia Oficiala de ULTIM MOMENT, Preturi mai MICI la Multe Produse

Kaufland Decizia Oficiala ULTIM MOMENT Preturi MICI Multe Produse cos albastru

Kaufland Card-ul trebuie scanat la casele de macat pentru a beneficia de aceasta oferta, iar asta pentru ca numai clientii Kaufland din Romania care au un asemenea tip de card, pot beneficia de aceasta oferta speciala in momentul de fata.. Acest mic gest îți deschide ușa către un univers de economii. Produsele marcate în revista Kaufland sau la raft cu simbolul Coșul Albastru sunt ușor de identificat și mai ușor de achiziționat la un preț redus, după scanarea Kaufland Card.

Kaufland își dorește să îți facă experiența de cumpărături cât mai plăcută și simplă. De ce să-ți faci un Kaufland Card? Pentru că lucrurile bune vin ușor cu acesta, iar beneficiile adunate la un loc fac fiecare vizită la Kaufland o ocazie de a economisi substantial. Ofertele pe care Kaufland le are sunt alese special pentru clientii din toata Romania, iar cei care au un card de fidelitate se bucura de reduceri in plus la achizitiile zilnice.

Kaufland face fiecare sesiune de cumpărături o oportunitate de a economisi. Nu rata ocazia de a face cumpărături inteligente și accesibile cu Kaufland și beneficiile exclusive ale Kaufland Card. Adu-ți aminte, Kaufland îți oferă mereu mai mult!