LIDL Romania: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT privind EURO 2024 si Magazinele din Romania

LIDL Romania a publicat o notificare oficiala de ultim moment privind EURO 2024, iata ce transmite si ce se intampla in toate magazinele sale acum.

LIDL Romania Notificarea Oficiala ULTIM MOMENT EURO 2024 Magazinele Romania

LIDL Romania intra in sarbatoarea EURO 2024, iar asta pentru ca a facut un anunt oficial de ultim moment care ar trebui sa fie in atentia foarte multor romani, totul deoarece calificarea echipei nationale de fotbal a Romaniei aduce si surprize in magazine. LIDL Romania a anuntat oferirea unui catalog special de cartonase, care pot fi colectionate de catre romanii interesati, ele continand vedetele EURO 2024, nu doar pe cele din echipa Romaniei.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre acest catalog special cu cartonase, cumparaturile din oricare dintre magazinele sale, aducandu-ne sansa de a castiga cartonase, pe care le putem lipi in cadrul acestor cataloage, asa cum se intampla la fiecare turneu final. Conform celor de la LIDL, vorbim despre 1 pliculet cu 3 cartonase Match Attax oferite la fiecare 80 de LEI cheltuiti de catre romani in oricare dintre magazinele sale.

LIDL Romania: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT privind EURO 2024 si Magazinele din Romania

LIDL spune ca exista 108 cartonase pentru romanii care sunt dornici sa participe la aceasta campanie speciala, astfel ca daca faceti cumparaturi in mod constant in cadrul magazinelor sale, veti avea ocazia de a aduna multe cartonase pentru cataloage. Albumele pe care pot fi lipite cartonasele, sunt disponibile la casele de marcat ale magazinelor LIDL Romania, astfel ca oricine poate sa mearga si sa ia un asemenea tip de catalog, in orice moment.

LIDL Romania explica in mod clar pe website-ul sau ci, anume se desfasoara aceasta campanie speciala in Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre o perioada limitata de timp in care vom putea profita de existenta cataloagelor si cartonaselor. LIDL Romania stie foarte bine ca vor exista si foarte multi romani dornici sa cumpere aceste cataloage, in principal pentru copii, dar e bine sa cereti plicurile cu cartonase si la casele de marcat.

LIDL Romania nu e singurul magazin din Romania care are cataloage de acest gen disponibile, deci daca sunteti interesati de ele, e foarte posibil sa gasiti unele inclusiv la alte magazine care celebreaza EURO 2024 in aceasta perioada.