Formula 1: Problema lui Lewis Hamilton la Mercedes, Anunturi de ULTIM MOMENT pentru Pilot

Formula 1 are dezvaluita in mod oficial o problema majora cu care se confrunta Lewis Hamilton la Mercedes, anunturile de ultim moment pentru pilot.

Formula 1 Problema Lewis Hamilton Mercedes Anunturi ULTIM MOMENT Pilot

Formula 1 este mereu surprinzatoare, iar o serie de noi dezvaluiri privind Lewis Hamilton si Mercedes, ar putea dezvalui de ce pilotul britanic nu are inca succes chiar atat de mare in a castiga cursele de Grand Prix la care participa, fostul director Ferrari, Peter Windsor, facand cateva dezvaluiri extrem de importante.

Formula 1 forteaza inclisiv pilotii din aceleasi echipe sa concureze unii impotriva celorlalti, iar fostul director al Ferrari sustine ca Lewis Hamilton nu este un fan al lui George Russell, coechipierul sau, care ar fi mai rapid, dar cu toate acestea, Mercedes il favorizeaza, iar acest lucru se vede in cursele care sunt pierdute in fiecare Grand Prix de catre echipa.

Formula 1 poate arata foarte rapid cat de buna este coeziunea intr-o echipa, iar in cadrul Mercedes, vedem exact contrariul, pentru ca Lewis Hamilton si George Russell nu se inteleg nici pe circuite, iar rezultatele intarzie sa apara, ceea ce provoaca frustrarea multora de la Mercedes, si ar putea fi motivul real al plecarii britanicului la Ferrari.

“Problema este că nici ei nu se pot baza pe cei doi șoferi ai lor să se ajute unii pe alții. Nu-mi pot imagina că George și Lewis sunt neapărat de ajutor unul pentru celălalt în aceste zile. Adică, pentru mine, este încă o întrebare fără răspuns de ce l-a semnat pe George pentru a-l înlocui pe Valtteri.

Pentru că Valtteri a fost un coechipier foarte bun pentru Lewis. Lewis nu a fost niciodată fericit cu George, așa cum am spus din prima zi, pentru că, în principiu, George este mai rapid. Dar este ciudat pentru că Toto a pus atât de mult în cariera lui Valtteri de la început.”