Formula 1: Lewis Hamilton si Michael Schumacher Vizati de Anunturi de ULTIM MOMENT pentru Fani

Formula 1 ii are pe Lewis Hamilton si Michael Schumacher in centrul unor anunturi de ultim moment pentru milioane de fani, ce este transmis oficial.

Formula 1 Lewis Hamilton Michael Schumacher Vizati Anunturi ULTIM MOMENT Fani

Formula 1 este mereu surprinzatoare, iar un anunt care ii are in centru pe Lewis Hamilton si Michael Schumacher, vine sa ne arate cat important poate fi sportul, pentru ca Ferrari ar putea avea in britanic si coechipierul sau, un duo la fel de bun precum germanul si Jean Todt, sau cel putin asta spune Emerson Fittipaldi in acest moment.

Formula 1 este “marea iubire” a lui Lewis Hamilton, britanicul dorind sa-I calce pe urme lui Lewis Hamilton din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste titlurile pe care le-a castigat Michael Schumacher la Ferrari, lupta pentru a intra in posesia lor urmand a fi una destul de dura, cu sanse mari de reusita.

Formula 1 mai are doar cateva curse de Grand Prix in ultimele luni, dupa care Lewis Hamilton va pleca la Ferrari, visul sau fiind de a conduce un monopost italian, la fel ca Michael Schumacher, dar si sa ridice un titlu de campion in timp ce este pilotul echipei italiene, lucru care are sanse de a se indeplini, in urmatorii ani de zile.

“Lewis Hamilton să se alăture Ferrari este ca LeBron James să se alăture Los Angeles Lakers. Cea mai mare vedetă din sport se alătură celei mai mari echipe. Lewis a luat decizia de a merge la Ferrari a fost o mare surpriză pentru mine și pentru toată lumea.

Și cred că pentru Lewis, mergând la Ferrari, va fi foarte motivat să câștige un campionat cu ei. Sunt sigur că va oferi 110% din performanță, concentrare și va aduce o mulțime de experiență din anii săi Mercedes, la Ferrari, ca șofer.Din întâmplare, Lewis și Fred Vasseur vor fi ca Michael Schumacher și Jean Todt.”