Vestile Oficiale ale lui Nicusor Dan de ULTIM MOMENT cu Decizii pentru Milioane de Bucuresteni

Nicusor Dan a anuntat o serie de vesti oficiale de ultim moment, cu decizii pentru milioane de Bucuresteni, masurile importante dezvaluite.

Vestile Oficiale Nicusor Dan ULTIM MOMENT Decizii Milioane Bucuresteni

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat recent o serie de investiții semnificative în marile parcuri ale Bucureștiului, menite să îmbunătățească experiența vizitatorilor și să modernizeze infrastructura parcurilor. Aceste investiții, care nu au mai fost realizate de zeci de ani, includ refacerea locurilor de joacă și modernizarea terenurilor de sport.

„Am refăcut 20 de locuri de joacă și am modernizat terenurile de sport din parcurile Carol, Circului, Băneasa, Izvor, Tineretului, Regele Mihai I și Gusor,” a declarat Nicusor Dan. „În ultimii doi ani, am reușit să aducem îmbunătățiri în parcurile administrate de PMB, iar anul acesta vom moderniza alte 30 de parcuri.”

De asemenea, au fost reparate aleile din parcul Tineretului, iar lucrările la podul mare sunt aproape finalizate. Primarul a subliniat că s-au reabilitat și scările care leagă cele două alei ce înconjoară lacul și s-au instalat sisteme pentru oxigenarea apei în lacurile din parcurile Carol, Herăstrău, Tineretului, Bordei și Cișmigiu.

Nicusor Dan anunta ca in parcul Regele Mihai I, două dintre pavilioanele Expoflora au fost renovate, iar aleea Michael Jackson a fost reparată. În plus, au fost achiziționate 25 de ambarcațiuni și 25 de hidrobiciclete, urmând ca în acest an să fie reparată și fântâna Charles de Gaulle. În toamnă, vor începe lucrările importante pentru consolidarea malurilor de lac, iar ulterior se vor repara și aleile care înconjoară lacul.

Weekendul acesta, parcul Herăstrău va fi gazda unui eveniment deosebit, găzduind grădini din întreaga lume. „Prin grija ALPAB, în fața pavilioanelor Expoflora, bucureștenii vor putea vizita expoziții de flori din Anglia, Japonia, Franța, Italia, China, Grecia, Spania și Iran (Persia), toate într-o combinație inedită cu mobilier urban creativ,” a anunțat Nicușor Dan. „Vă invit să vă bucurați de frumusețea florilor și să savurați peisajele de vis.”

Nicusor Dan a încheiat prin a invita bucureștenii și turiștii să viziteze parcurile Capitalei, subliniind că aceste investiții vor continua să aducă beneficii comunității și vor transforma parcurile în locuri mai atractive și mai bine întreținute pentru toți vizitatorii.