Anunturile Importante Orange cu Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT Dedicate Clientilor Romani

Orange anunta in mod oficial o serie de masuri importante de ultim moment, care vizeaza milioane de clienti din toata Romania, iata ce se intampla.

Anunturile Importante Orange Masuri Oficiale ULTIM MOMENT Dedicate Clientilor Romani

Orange, unul dintre liderii pieței de telecomunicații din România, lansează o nouă campanie cu premii surprinzătoare pentru clienții săi fideli. Campania “Premii surprinzătoare pentru plăți ușoare” oferă șansa de a câștiga premii în bani, fiecare în valoare de 10.000 lei net. Pentru a intra în tragerea la sorți, clienții trebuie să plătească factura sau să reîncarce o cartelă PrePay folosind un card Mastercard în aplicația My Orange și să salveze cardul în cont.

Ești client Orange ? Iată ce trebuie să faci pentru a fi înscris în tragerea la sorți pentru unul dintre cele trei premii în bani, fiecare în valoare de 10.000 lei net:

  • Plătește factura ta Orange sau reîncarcă o cartelă PrePay folosind un card Mastercard.
  • Salvează cardul în contul My Orange.

Dacă vei câștiga, premiul în bani va fi alocat direct în contul tău bancar. Această ofertă este valabilă pentru toți clienții Orange care îndeplinesc aceste condiții simple.

Anunturile Importante Orange cu Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT Dedicate Clientilor Romani

Pentru clienții Orange Romania Communications, pașii sunt similari. Iată ce trebuie să faci pentru a fi înscris în tragerea la sorți pentru unul dintre cele două premii în bani, fiecare în valoare de 10.000 lei net:

  • Plătește factura ta Orange Romania Communications cu un card Mastercard.
  • Salvează cardul în contul My Orange.

Premiile vor fi alocate direct în contul bancar al câștigătorilor, oferind astfel o modalitate ușoară și rapidă de a beneficia de aceste sume de bani.

Campania este deschisă oricărei persoane fizice, titulară a unui contract pentru servicii de comunicații fixe, care plătește factura prin aplicația de mobil My Orange. Pentru a participa, asigură-te că ai un telefon compatibil și acces la internet prin intermediul unui abonament sau opțiune cu acces la internet, sau prin Wi-Fi. De asemenea, trebuie să ai instalată aplicația My Orange pe telefon (disponibilă pentru iOS și Android) și să te autentifici cu contul existent sau să îți creezi un cont nou.

În perioada desfășurării campaniei, trebuie să realizezi cu succes o tranzacție de plată a facturii Orange Romania Communications cu un card Mastercard emis de instituțiile financiare menționate în Anexa 2 a Regulamentului și să salvezi cardul în cont.

Orange continuă să-și răsplătească clienții fideli, oferindu-le oportunități unice de a câștiga premii valoroase. Nu rata șansa de a câștiga unul dintre premiile de 10.000 lei net și bucură-te de avantajele oferite de Orange. Plătește ușor, câștigă rapid și bucură-te de servicii de calitate superioară cu Orange!