Pretul DACIA Bigster va fi O Provocare pentru Multi, Cand Apare Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster va avea un pret care va fi o provocare pentru foarte multi, iata cat va costa si cand apare noul SUV romanesc pe pietele internationale.

Pretul DACIA Bigster Provocare Multi Cand Apare Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster, urmatorul model important de SUV pe care DACIA il pregateste oficial pentru lansare pe pietele din intreaga lume, se apropie incet, dar sigur, de lansarea pe care o asteapta foarte multa lume, insa vestile nu sunt chiar grozave pentru multi. DACIA Bigster va fi o masina superioara Duster, din foarte multe puncte de vedere, inclusiv cand vine vorba despre pretul de vanzare pe care il va avea, iar asta pentru ca el nu va fi mic.

DACIA Bigster ar urma sa treaca pragul de 30.000 de euro in momentul in care va ajunge in reprezentantele DACIA din toata lumea, valoarea fiind una foarte mare pentru foarte multi dintre consumatorii care priveau brand-ul romanesc ca unul ieftin. Avand in vedere ca DACIA Bigster va fi disponibila, probabil, cu motoare de pana la 1.8 litri, tractiune integrala, dar si sistem hibrid, pretul de peste 30.000 de euro pentru unele modele, pare cam sigur.

Pretul DACIA Bigster va fi O Provocare pentru Multi, Cand Apare Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster ar putea fi disponibila si la preturi mai mici in anumite versiuni, dar asta deocamdata nu este sigur din vreun punct de vedere, insa saltul tehnologic de la Duster la Bigster va costa, iar clientii vor suporta diferenta. Cei de la DACIA vor intotdeauna sa le ofere clientilor masini la preturi competitive, insa DACIA Bigster se va “bate” cu o concurenta mult mai scumpa, asa ca pretul de 30.000 ar putea fi mic, in raport cu ce ofera altii.

DACIA Bigster va fi, totusi, o masina extrem de interesanta pentru foarte multa lume, iar asta in conditiile in care este de ceva vreme asteptata intrarea DACIA pe acest segment, iar noul model nu-i va dezamagi pe fani. Avem deja in Duster foarte multe dintre optiunile disponibile pe alte masini din aceeasi clasa, upgrade-ul major din 2023 fiind apreciat pe deplin, iar in cazul DACIA Bigster lucrurile probabil vor sta la fel.

DACIA Bigster ar trebui sa fie prezentata undeva in toamna acestui an, cu lansarea oficiala in reprezentante pregatita pentru prima parte a anului viitor, deci nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat dupa lansarea sa oficiala.