Masurile Oficiale BCR Romania de ULTIM MOMENT, ce Ignora Multi Clienti din Romania

BCR Romania anunta masurile oficiale importante de ultim moment, ce ignora multi clienti din Romania si ce trebuie sa stim chiar in acest moment.

Masurile Oficiale BCR Romania ULTIM MOMENT Ignora Multi Clienti Romania

BCR Romania, una dintre institutiile bancare cele mai importante din toata Romania la ora actuala, aduce in imediata atentie a milioane de clienti romani, o serie de masuri puse in aplicare pentru binele nostru. Vorbim despre decizia celor de la BCR Romania de a implementa in cadrul aplicatiei George, posibilitatea de a face mai usor plati catre Pilonul 3 de pensii, ceva ce multi romani ignora in mod obisnuit, dar nu ar trebui sa o faca.

BCR Romania a implementat in aplicatia George pentru iPhone si Android inclusiv informatii detaliate cu privire la ceea ce inseamna banii pe care-i avem in Pilonul 3 de pensii de la banca, astfel incat sa stim tot timpul ce avem. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi deja, Pilonul 3 de pensii este 100% facultativ, BCR Romania avand o structura creata pentru ca noi sa putem economisi bani, iar prin website-ul sau putem afla informatii despre el.

Masurile Oficiale BCR Romania de ULTIM MOMENT, ce Ignora Multi Clienti din Romania

BCR Romania ne ajuta sa ne uitam cu atentie la informatiile legate despre Pilonul 3 de pensii direct din aplicatia George, dar pe website-ul sau exista mai multe detalii cu privire la ceea ce presupune economisirea, in esenta. Este foarte important ca Pilonul 3 de pensii sa fie in atentia romanilor care au bani de pus deoparte, deoarece acele economii vor fi de folos in momentul in care iesim la pensie si avem nevoie de bani pentru a trai in viata de zi, cu zi.

BCR Romania explica si mai sus care sunt beneficiile importante pentru a economisi in cadrul Pilonului 3 de pensii, insa e bine sa stiti si ca mai toate bancile au cate unul disponibil pentru romanii care vor sa faca economii. Banii care sunt depusi acolo pot produce inclusiv “dobanda”, pentru ca se fac si investitii in baza lor, iar BCR Romania explica toate aceste lucruri inclusiv in cadrul website-ului sau, dupa cum puteti citi direct de acolo chiar acum.

BCR Romania ne recomanda sa descarcam aplicatia George exclusiv prin intermediul App Store si Google Play Store, asa ca e important sa nu o descarcati de oriunde altundeva, pentru ca ar putea fi virusata.