Lovitura de ULTIM MOMENT a lui Lewis Hamilton pentru Mercedes Inaintea Marelui Premiu al Canadei la Formua 1

Lewis Hamilton i-a dat o lovitura de ultim moment echipei Mercedes dupa Marele Premiu de Formula 1 din Canada, iata ce spune pilotul despre curse.

Lovitura ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Mercedes Inaintea Marelui Premiu Canadei Formua 1

Lewis Hamilton da o lovitura puternica echipei de Formula 1 a Mercedes inainte de Marele Premiu al Canadei, iar asta deoarece pilotul britanic s-a plans de faptul ca masina W15 a echipei sale nu il incanta si ca nu este incantat sa participe la cursa de la Montreal, iar asta spune multe despre problemele existente la echipa acum.

Lewis Hamilton a avut o pozitionare proasta in ultima cursa de Formula 1, de la Monaco, din cauza unei greseli facute de Mercedes si recunoscuta de catre seful echipei, iar acum el da de inteles ca este complet nemultumit de ceea ce se intampla la echipa si nu mai are entuziasmul anterior pentru a participa la curse si a le castiga, din pacate.

Formula 1 i-a adus foarte multe dezamagiri lui Lewis Hamilton in ultimii ani de zile, iar Mercedes nu a reusit sa-l ajute suficient de mult pentru ca el sa poata castiga cursele la care a participat, asa ca ramane sa vedem in ce masura la Montreal lucrurile se vor schimba, desi asta pare destul de putin probabil la ora actuala.

“N-aș spune că a fost încurajator. Cred că semnele de performanță din acest weekend au fost încurajatoare și, de trei curse la rând, am adus upgrade-uri. Este foarte pozitiv de văzut, puțin câte puțin, avem picături și sper că în cursa următoare voi avea și aripa din față. Sunt încântat să merg în Canada.

Nu aș spune că sunt încântat de perspectiva de a participa acolo. Nu văd foarte multe lucruri diferite… Voi merge în Canada și, ca întotdeauna, voi da totul absolut, și este bine să văd că echipa aduce performanță. a declarat Lewis Hamilton.”