Actiunile Oficiale Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT, care vor Afecta Clientii din Romania

Raiffeisen Bank anunta o serie de actiuni oficiale de ultim moment care vor afecta clientii din Romania, deciziile importante aduse in atentia noastra.

Actiunile Oficiale Raiffeisen Bank ULTIM MOMENT Afecta Clientii Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci care activeaza in Romania la ora actuala, aduce in imediata atentie a milioanelor de clienti, o serie de actiuni oficiale de care multi vor fi afectati. Vorbim despre faptul ca Raiffeisen Bank a publicat in cadrul website-ului sau o serie de informatii importante cu privire la lucrarile de mentenanta pe care intentioneaza sa le puna in aplicare in cursul acestei nopti si care vor afecta unii clienti din toata tara.

Raiffeisen Bank explica in cadrul unei sectiuni speciale a website-ului sau, ca in cursul acestei nopti, intre orele 23:00 si 00:00, urmeaza sa aiba loc lucrari de mentenanta pentru multiple servicii bancare. Chiar daca aceste lucrari de mentenanta pe care Raiffeisen Bank le va desfasura ar trebui sa dureze doar o ora, ele au loc intr-un moment in care multi oameni ar putea avea nevoie sa le foloseasca, pentru orice fel de tranzactii ar fi necesare atunci.

Actiunile Oficiale Raiffeisen Bank de ULTIM MOMENT, care vor Afecta Clientii din Romania

Raiffeisen Bank explica foarte clar pe website-ul sau, ca de la ora 23:00 intra in mentenanta Raiffeisen Smart Mobile, Online si Smart Token pentru persoane fizice, deci nu vom putea face tranzactii online. Mai mult decat atat, Raiffeisen Bank spune ca serviciile Smart Business si Open Banking vor fi deasemenea indisponibile in aceasta perioada de timp, astfel ca nici clientii persoane juridice nu se vor putea folosi de ele pentru a face tranzactii de vreun fel.

Raiffeisen Bank va face lucrari de mentenanta inclusiv pentru sistemul Smart Market, astfel ca nici de acesta nu ne vom putea folosi in perioada cuprinsa intre orele 23:00 si 00:00 a acestei zile. Desigur ca nu ni se spune din ce cauza face Raiffeisen Bank lucrarile acestea de mentenanta, astfel ca nu avem vreo idee clara cu privire la ceea ce se intampla, ceea ce desigur ca nu ne lasa cu altceva decat speranta ca totul se va termina fara probleme, intr-un final.

Raiffeisen Bank desfasoara destul de des lucrari de mentenanta pentru serviciile sale, iar de obicei ele sunt finalizate fara probleme, astfel ca, in mod teoretic, totul ar trebui sa se termine fara dificultati pentru noi.