Formula 1: Probleme la Mercedes, Declaratia lui Lewis Hamilton care Creeaza Controverse

Formula 1 ne aduce o noua criza la Mercedes, iar asta pentru ca o serie de declaratii ale lui Lewis Hamilton au creat multe controverse serioase.

Formula 1 Probleme Mercedes Declaratia Lewis Hamilton Creeaza Controverse

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar pentru unii piloti poate provoca inclusiv sentimente de suparare sau invidie, iar in cazul lui Lewis Hamilton aceasta pare sa fie situatia, in fata colegului George Russell, de la Mercedes, insa directorul echipei spune ca totul este doar o pasa proasta prin care trece echipa.

Formula 1 nu i-a mai adus lui Lewis Hamilton victoriile pe care le astepta in cursele in care a participat, el afirmand recent ca George Russell ar trebui sa se pozitioneze mai bine decat el in toate cursele care vor urma, inclusiv in calificari, insa Toto wolff spune ca acesta ar fi doar scepticismul britanicului si nimic mai mult.

Formula 1 a provocat multe certuri intre pilotii echipelor care au concurat pe circuite de-a lungul timpului, asa ca n-ar fi o mare surpriza sa-I vedem pe Lewis Hamilton si George Russell intorsi unul impotriva celuilalt, insa Toto Wolff spune ca echipa se afla intr-o stare de coeziune in momentul de fata, astfel ca se asteapta sa vada victorii importante in viitor.

“Toți șoferii sunt uneori puțin sceptici. Cred că, ca echipă, am demonstrat că, chiar și în cele mai tensionate competiții dintre colegii de echipă, încercăm să echilibrăm întotdeauna corect și să fim transparenți și corecti. Pot să înțeleg, ca șofer, că vrei tot ce este mai bun de la tine și de la echipă.

Dar uneori, când este împotriva ta, poți pune la îndoială. Ca echipă, suntem 100% cu misiunea de a oferi celor doi piloți două mașini grozave, cele mai bune mașini posibile și cele mai bune strategii și sprijin posibil. A fost o comunicare greșită între noi la oprirea la standuri.”