Informare Speciala Oficiala a BCR Romania cu Masura de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BCR Romania a emis o informare speciala oficiala pentru clientii romani, cu o masura foarte importanta pe care o pune in aplicare imediat pentru ei.

Informare Speciala Oficiala BCR Romania Masura ULTIM MOMENT Clientii Romani

BCR Romania, una dintre principalele institutii financiare care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a clientilor romani, o decizie despre care foarte multi ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ea vizeaza masuri extrem de benefice. Daca ai o pensie facultativa la BCR Romania, atunci e bine sa stii ca acum poti afla mult mai usor informatii cu privire la ea, daca esti interesat de detalii vis-à-vis de sumele disponibile.

BCR Romania anunta ca incepand de acum, este posibil sa primim scrisoarea de informare anuala despre pensia privata direct prin e-mail, astfel ca nu mai trebuie sa asteptam ca ea sa vina prin posta, fiind livrata direct in mod format electronic. Asta inseamna ca vom primi scrisoarea de indata ce ea este emisa de catre BCR Romania, astfel ca tot procesul devine mult mai simplu pentru clientii din toata Romania incepand de acum.

Informare Speciala Oficiala a BCR Romania cu Masura de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BCR Romania spune ca trebuie completat un formular special pentru a primi prin email aceasta scrisoare anuala, deci e important sa aveti in vedere acest aspect, deoarece in caz contrar, ea nu poate fi livrata de catre banca, fara permisiunea prealabila. Asta inseamna ca veti putea tine mult mai usor si evidenta sumelor de bani care sunt disponibile pentru noi de la BCR Romania, ceea ce este o veste extrem de buna, pentru toata lumea.

BCR Romania nu este singura banca din Romania care are fonduri de pensii private, dar este una dintre putinele care, in momentul de fata, ofera optiuni de acest gen si cred ca este bine sa alegeti sa primiti informatiile acestea prin email. In opinia mea, utilizarea serviciilor de acest gen este o optiune mult mai buna decat asteptarea unui document de hartie de la BCR Romania, iar daca vreti puteti oricum sa printati scrisoarea acasa.

BCR Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la modul in care putem sa profitam de acest sistem, asa ca daca sunteti dornici sa o faceti, nu trebuie decat sa va uitati la detaliile publicate de catre banca.