AVERTISMENTUL Oficial ELECTRICA si Anuntul de URGENTA pentru Clientii din Toata Romania

Electrica a publicat un avertisment oficial cu un anunt de urgenta pentru clientii din toata Romania, ce ne aduce in imediata atentie acum.

AVERTISMENTUL Oficial ELECTRICA Anuntul URGENTA Clientii Toata Romania

Electrica, cel mai mare grup de furnizare a energiei din toata Romania la ora actuala, a decis sa emita un avertisment oficial cu un anunt de urgenta pentru clientii din toata Romania, oamenii trebuind sa il cunoasca. Mai jos cei de la Electrica vorbesc despre marea problema a furtului de energie electrica, una cu care compania se confrunta in fiecare zi si care pune vietile foarte multor persoane in pericol, nu doar a celor care fura curentul, ci si a celor din jurul lor.

Electrica are pe website-ul sau o sectiune speciala prin care ne permite sa raportam furturile de curent sesizate de catre noi, astfel incat compania sa poata anunta politia, care sa investigheze cazurile de acest gen. Furtul de energie electrica este o infractiune, dar Electrica ne spune ca problemele pot fi mult mai mari decat atat, deoarece furtul de curent este o operatiune periculoasa, care poate provoca pagube materiale in semnate, sau chiar pierderi de vieti omenesti.

AVERTISMENTUL Oficial ELECTRICA si Anuntul de URGENTA pentru Clientii din Toata Romania

Electrica explica faptul ca folosirea de echipamente clandestine pentru a fura curent din reteaua sa, aduce cu sine riscul de incendiu, electrocutare, deteriorarea echipamentelor companiei, sau perturbari in furnizarea de electricitate. Acestea probleme se alatura celor provocate de infractiunea de furt de curent electric si pot complica foarte mult situatia celor care decid sa beneficieze in mod ilegal de curentul electric din reteaua grupului energetic.

Electrica le cere romanilor sa raporteze orice fel de situatii in care exista suspiciunea ca se fura curent din cadrul retelei sale, iar asta pentru ca numai asa pot fi evitate situatiile despre care vorbeste compania. Din pacate, numarul incidentelor de aceste gen creste de la an, la an, in reteaua celor de la Electrica, problemele fiind unele foarte serioase, ele afectand intr-o mare masura furnizarea de energie electrica la standarde normale pentru clientii romani.

Electrica nu prea are ce sa faca decat sa le cerea romanilor sa o atentioneze cu privire la problemele de acest gen, iar asta pentru ca pe masura ce ele apar, trebuie sa fie oprite, pentru a nu se propaga in numar mult mai mare.